Wednesday, August 15, 2018

Review-Palette Anti Yellow Color correction Spray


RO
Dupa aproape 1 an de zile de blond, pot spune ca am incercat foarte multe solutii pentru a aduce blondul spre o nuanta de gri. 
Parul meu natural este castaniu inchis si pentru a ajunge la bond trebuie multa experienta si profesionalism din partea hair stilistului si zic asta pentru ca de fiecare data cand ajungeam la coafor sa imi retuseze radacinile mi se spunea..."sa vezi ce gri frumos va iesi"....iar cand terminau treaba spuneau..."aveti pigmentul prea puternic, nu am putut face mai mult fara decolorare" si ieseam din salon in trei culori, gri, galben si portocaliu. 
Asta pana am descoperit-o pe Andreea de la Beauty Concept Boutique care a reusit de fiecare data sa ma incante (aveti postarea AICI).
 Cu toate astea, indiferent de cat de bine iese vopsitul, la cam 2 saptamani dupa, este nevoie urgenta sa aplici un nuantator pentru ca parul tinde sa se faca iar galbui. 
Pentru asta Andreea m-a sfatuit sa folosesc Kallos insa eu mi-am luat si de la alte firme fie din curiozitate, fie de nevoie cum este cazul acestui spray pe care l-am luat cand eram in vizita la Targu Jiu si nu gaseam deloc Kallos. 
Asadar vorbind despre acest Palette Anti-yellow Color correction Spray,  pare un produs ideal. 
In imaginea de pe produs se vede ca inainte parul era galben iar apoi devine gri. 
Asadar a trecut testul de marketing, recipientul e ok, informatiile sunt convingatoare si suficiente sa ma faca sa il cumpar, sa vedem daca mai am aceeasi impresie si dupa testare. 
Mi-a placut ca are un mod usor de aplicare prin pulverizare, spre deosebire de cel de la Kallos unde trebuie sa iti dozezi singura cantitatea. 
Am pulverizat in zonele unde aveam nevoie de un refresh, si dupa cateva insistente parul parca a capatat o nuanta de gri. 
Asadar parea un produs care functioneaza, usor de utilizat si cu rezultate bune. Asta pana a doua zi cand imi simteam parul super incarcat. 
Trebuie sa mentionez ca oricum la fiecare coafat folosesc spuma sau fixativ, plus nuantatorul a iesit o mare harmalaie in par, a doua zi a trebuit sa il spal. 
In concluzie:
Avantaje: Ambalaj ok, aplicare usoara, miros placut, rezultate bune, pret rezonabil (20 de lei)
Dezavantaje: incarca parul si necesita spalare a doua sau a treia zi in functie de nivelul de suportabilitate al fiecareia


EN
After almost one year of blonde, I can say that I tried a lot of solutions to turn the yellow of the blonde into a gray shade. My natural hair is brown and to turn it into blonde requires a lot of experience and knowledge of the hairstylist since each time I was in a salon they promised me that I will get a nice gray shade and after that, they blamed my dark hair for the failure. This happened before I discovered my dear Andreea from Beauty Concept Boutique, who was able each time to make my hair look great again. 
Nevertheless, after 2 weeks I still needed a product to change the shade of the yellow into Gray. Andreea recommended me to use Kallos but out of curiosity, I tried different brands as well. For example, this Palette Anti-yellow Color correction Spray I bought it from Targu Jiu, when I noticed that I forgot Kallos at home.
It seemed to be a good product if you are judging from the package point of view, nice and easy to use. But let's see if after use I will have the same feedback. Indeed after use, the hair got a gray shade but also become stickier and heavy. Maybe the use of mousse that I use each time I arrange my hair in combination with the Anti-yellow spray gave that result. It worked for one night but the second day I had to wash my hair. 
Conclusions:
Advantages: nice package, easy to use, pleasant smell, good results, good price (5 Euro)
Disadvantages: has the tendency to make the hair stickier 11 comments:

 1. Chiar este un produs interesant, pacat ca incarca parul.😔

  ReplyDelete
 2. Eu m-am vopsit de curând blonda și sunt foarte mulțumită de rezultat. Problema e ca nu știu cum se va purta nuanța de gri ce o am, mi-am cumpărat momentan șampon, dar nu sunt sigura ca va fi eficient pe termen lung. Dacă o sa am probleme,revin la articolul tău. Mulțumesc de recomandare ☺

  ReplyDelete
 3. Pare un produs bun pentru părul blond. Îmi pare rău că nu era când aveam eu părul blond.

  ReplyDelete
 4. Nu știam de acest produs, interesant, am sa.l caut și eu .

  ReplyDelete
 5. Chiar pare un produs bun. O sa i-l recomand prietenei mele. Are fix aceeasi problema.

  ReplyDelete
 6. Mersi mult pentru detaliile acestui produs! :D Cred că prietena mea ar ave mare nevoie de el. O să i-l recomand.

  ReplyDelete
 7. Pare un produs foarte interesant, pacat insa ca a doua zi necesita spalare.

  ReplyDelete
 8. Cat timp rezista pe par. As fi interesata si eu sa-l incerc, dar parca nu m-as spala zilnic pe par

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nu, nu e chiar asa de spalat zilnic, dar chiar daca te speli nu se face la loc galben, isi mai pastreaza din nuanta gri.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...