Wednesday, January 17, 2018

Valentines day gift ideas for her and him


Iata ca au trecut Sarbatorile de iarna si ne apropiem cu pasi repezi de ziua indragostitilor, alte griji, alte cadouri :). Pentru a va ajuta un pic am facut o selectie de idei de cadouri pentru el si ea. 
Le gasiti la sectiunea valentines sales 2018 pe Gamiss.com. 
Reducerile de Valentine's day sunt impartite pe categorii: cadouri pentru femei, pentru barbati, accesorii, decoratiuni, bijuterii, lenjerie intima. 
Cadourile decoratiuni sunt potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei. Mesajele luminoase pot asigura o lumina difuza pentru o seara romantica  sau puteti alege un balon in forma de inimioare cu mesaje de dragoste. 
Bijuteriile cu inimioare sunt si ele o idee buna pentru a fi daruite doamnelor. O inimioara arata foarte bine pe o bijuterie fie ca vorbim despre un cercel, o bratara sau un pandantiv. 
Tricourile cu mesaj sunt haioase si pot fi un cadou simpatic atat pentru el cat si pentru ea. 
O lenjerie intima fina din dantela este de asemenea o alegere potrivita pentru ziua indragostitilor si poate consitui inceputul unei nopti de dragoste. 
Sper ca v-au inspirat alegerile mele si va astept in comentarii alte sugestii de cadouri. 

Now, when Christmas holidays are over, we can focus on Valentine's Day. I created a list with gifts that you can find at Valentines sale section on Gamiss.com. For Valntine day special you can find gifts for women, for men, accessories, decorations, jewelry, intimates.
Decorations are suitable for men and women. Lights with lovely messages can be used to create the setup for a romantic evening or you can choose a heart-shaped balloon with love messages.
 Jewels with hearts are also a good idea to be given to ladies. A heart looks very good on a jewel, whether we are talking about an earring, a bracelet or a pendant. 
T-shirts with messages are funny and can be a nice gift for both him or her. 
A fine lace underwear is also a good choice for Valentine's Day and can mark the beginning of a night full with love. 
I hope that you enjoyed my gift proposals and I'm waiting for your gift suggestion in comments section.8 comments:

 1. Inspirate alegeri, ce trece timpul, deja ne preagatim pentru Valentine's Day.

  ReplyDelete
 2. Ce repede trece timpul, parca doar acum cautam cadouri pentru Crăciun. Trebuie să mă gândesc și eu ce să cer cadou :D

  ReplyDelete
 3. Imi plac decoratiunile, asa ca nu as spune nu niciodata! :D

  ReplyDelete
 4. Am sa arunc și eu o privire pe site. De pe Gamiss am cumpărat multe haine frumoase pentru copii

  ReplyDelete
 5. Foarte frumoase propunerile în materie de cadouri pentru ziua îndrăgostiților. Tricourile cu mesaje mi se par interesante și amuzante! :D

  ReplyDelete
 6. Ce cadouri frumoase putem găsi de Valentine's Day pe acest site.

  ReplyDelete
 7. Deja vine ziua indrăgostiților? Ce repede trec zilele astea. Anul asta voi fi cam singura de ziua indragostitilor dar sper sa recupar pe 8 martie.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...