Monday, October 9, 2017

Review-Académie Scientifique de Beauté Paris Derm Acte - Crème Anti-Âge Global

Crema Anti-Age Global de la Academie imbunatateste functiile pielii si o revitalizeaza, restructureaza si readuce densitatea si fermitatea acesteia. Are rolul de a a preveni si corecta pielea devitalizata si matură, pielea cu linii profunde sau fine. Combate slăbirea cutanată, lipsa elasticității si fermitatii.
Are o consistenta  cremoasa si un miros pe care il asociez cu mirosul de ceai de musetel. Ambalajul este un borcan negru de 50ml, sigilat, din sticla, cu un capac de plastic. Fiind din sticla ambalajul este cam greu dar asta ii da si un aer mai profesional si iti da incredere in produs.
 O folosesc dimineata si seara aplicand cu un masaj usor pe fata si pe gat. Se absoarbe destul de repede in piele insa am observat ca daca aplic prea multa crema dimineata are tendinta de a se forma mici scuame care ma incurca atunci cand aplic fondul de ten, deci dimineata aplic o cantitate mai mica pentru a nu avea aceasta problema. Dupa aplicare nu ramane o pelicula grasa, hidrateaza si improspateaza tenul.
Pretul este de 400 de lei pentru 50ml, dar cremele antirid sunt in general scumpe, asa ca nu este o surpriza prea mare.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...