Wednesday, May 31, 2017

Review-Le volume de Chanel

 Va spuneam intr-o postare anterioara ca am fost dezamagita de oja Chanel, nu se ridica nici pe departe la inaltimea numelui. 
Iata totusi ca am gasit un produs Chanel de care sunt de-a dreptul incantata. 
Este vorba de rimelul pentru volum Le Volume de Chanel pe care il pot considera unul dintre cele mai bune mascara incercate de mine.
 Intotdeauna la un rimel eu caut volum si curbare. Nu ma intereseaza alungirea pentru ca degeaba alungeste genele daca nu le da si volum. Acest rimel da volum inca de la prima aplicare, separa foarte bine genele si in plus rezista foarte bine intreaga zi. 
Noua perie "Fulgi de nea" special conceputa pentru Chanel, combina perii lungi si scurti care asigura accesul la toate genele pentru a furniza un volum impecabil. 
In plus are o formula care nu incarca, nu se faramiteaza si cel mai important nu se intinde. 
Pigmentul este de un negru intens cu o consistenta ce se usuca rapid si astfel indiferent de lungimea genelor se evita intinderea pe pleoapa superioara. 
Ambalajul este unul simplu, dupa cum puteti vedea, destul de elegant, negru, cu inscriptia Chanel in capat. 
L-am luat de la Duty free cu aproximativ 30 de euro dar sunt convinsa ca il puteti comanda si online sau il puteti gasi in magazine, trebuie neaparat sa il incercati :). 
Revin in curand si cu un review al rujului Chanel, ce credeti va fi un review pozitiv sau m-a dezamagit precum lacul de unghii?3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...