Saturday, August 27, 2016

Review- MAC eye shadow duo


 Se stie ca produsele MAC sunt printre cele mai bune, la fel cum se stie ca produsele MAC sunt printre cele mai scumpe. Uneori preturile sunt justificate fiind vorba de produse foarte bune, alteori nu.  Va vorbeam AICI despre Paint Pot-Quite Natural, un produs exceptional pentru sprancene pe care inca il mai folosesc zilnic dupa mai mult de un an de zile. De asemenea pensulele MAC sunt foarte bune, am cateva de 6 ani si arata impecabil. 

A venit si randul fardurilor MAC sa fie incercate. Am inceput cu acest duo cu 2 dintre culorile cel mai des folosite de mine. Consistenta lor este una mai degraba prafoasa, cantitatea pare suficienta pentru cel putin un an de zile, eu il am de cateva luni dar nu cred ca il folosesc zilnic dar il folosesc destul de des. Pigmentarea este buna, nu trebuie sa aplic mult produs pentru a obtine rezultatul dorit.

 Imi place pentru ca este micut si il pot lua cu mine in calatorii. 
A costat in jur de 80 de lei, pentru 2g este destul de mult dar cum va spuneam sa stie ca produsele MAC sunt mai scumpe. Daca imi ajunge un an de zile ma declar multumita. 
3 comments:

 1. Those are such beautiful colors! I love the coppery one. It reminds me of a discontinued color from Clinique I used to wear all the time. But now I guess this is a good alternative :)

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Amazing review! Thanks for sharing xox

  Kisses,
  Le Style et Moi
  http://lestyleetmoi.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
 3. Arata foarte bine produsul, sa-l folosesti cu placere. Si sa te tina cel putin un an de zile. :)
  O saptamana frumoasa iti doresc!
  Pupici,

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...