Wednesday, September 26, 2018

Review-Paco Rabanne Olympea


RO Unul dintre cele mai recente parfumuri descoperite de mine este Olympea de la Paco Rabanne. Cu Paco Rabanne am o prietenie mai veche de cand m-am indragostit iremediabil de Ultraviolet. Cine nu a avut niciodata un Ultraviolet trebuie neaparat sa isi cumpere si aroma lui ii va insoti cele mai frumoase amintiri. Dar revenind la Olympea este un parfum perfect pentru vara, o mireasma subtila si in acelasi timp de neuitat. Notele de baza sunt de casmir, chihlimbar si lemn de sanal fiind completate de ghimbir, iasomie si mandarina. Olympea insoteste o femeie senzuala, feminina si in acelasi timp moderna si sigura pe sine. Imaginea parfumului este asociata cu o zeita din Olimp, o zeita a vremurilor noastre. 
Pretul parfumului este de aproximativ 40 de euro pentru 30ml. 

EN-One of the most recent perfume discovery is Olympea by Paco Rabanne. I was in love with Paco Rabanne a few years back when I had "an Ultraviolet crush". If you didn't have by now Ultraviolet then now it's time to have it because it will follow the most incredible and beautiful memories. 
But coming back to Olympea, it is a perfect summer perfume, very subtle but at the same time unforgettable. Base notes are cashmere, ambergris, and sandalwood followed by ginger, jasmine, and mandarine. Olympea is for a sensual woman, feminine and at the same time modern and self-confident. The image of the perfume is associated with a greek goddess from Olimp, a goddess of our times. 
The price for 30ml is approximately 40 Euro. 

4 comments:

 1. Sunt in cautarea unui parfum nou, chiar aveam nevoie de o sugestie.

  ReplyDelete
 2. As fi curioasa sa vad cum e. Dupa notele pe care le contine, cred ca ar fi pe placul meu.

  ReplyDelete
 3. Am mirosit și eu acest parfumel și am chiar o mostră. Are un miros aparte, poate un pic cam dulceag pentru stilul meu, dar îmi place să îl port pe încheietura mâinii. ^_^

  ReplyDelete
 4. Am auzit de el si nu am mirosit nici macar un tester. Oricum parfumurile de la Paco rabanne imi plac si sigur ma va impresiona placut. Il trec pe lista

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...