Monday, December 25, 2017

OOTD-Sevilia-Craciun Fericit!


Imi place sa plec la temperaturi mai ridicate in decembrie, de obicei aleg mini vacanta de 1 decembrie insa anul acesta am ales sfarsitul lui decembrie. 
Destinatia am cautat-o dupa gradele celsius si evident dupa frumusetea locurilor. Aveam de ales intre Lisabona si Sevilia si am ales Sevilia cu o mica oprire in Madrid. In Lisabona am mai fost acum cativa ani si astfel a castigat Sevilia prin noutate. Este o locatie pe care v-o recomand, un loc superb si relaxant cu temperaturi de 18-19 grade la sfarsit de decembrie.
 Oamenii mi s-au parut foarte ospitalieri si veseli, amabili si calzi. Nu puteam sa ratez ocazia si sa nu fotografiez o tinuta in aceste locuri, mai ales ca temperatura imi permitea sa port o tinuta feminina si usoara. Fusta clos din piele si tricoul le-am luat de la Half is free, targul de Craciun organizat la The Ark in Bucuresti. Pantofii mi-au dat ceva batai de cap pentru ca am avut ideea "geniala" de a le pune in spate florile decorative de la Aldo. 
M-am luat cu povestitul si am uitat sa va spun ce era mai important: Craciun Fericit, multa sanatate si sa petreceti frumos alaturi de cei dragi. 
Mai urmeaza cateva postari pe anul acesta, inclusiv postarea retrospectiva a anului 2017. 
Va multumesc pentru sustinere si apreciere! 3 comments:

  1. Beautiful and super elegant outfit ;)

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/12/21/retro-heels/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...