Monday, August 7, 2017

DIY-Cum sa iti organizezi incaltamintea


Nu stiu cum e la voi, dar eu am mereu dificultati in gasirea incaltamintei in propria garderoba. Nu am un dressing impresionant, unde sa imi asez pantofii astfel incat sa ii pot regasi usor.
 De cele mai multe ori incaltarile mele sunt in cutii, pentru a le proteja cat mai mult, unele le mai tin in pantofar, atunci cand le folosesc foarte des, insa mi se intampla foarte des sa nu gasesc o anumita pereche de pantofi si astfel sa rascolesc toate cutiile. 
Am incercat sa pastrez fiecare pereche de pantofi in propria cutie insa atunci cand am mai multe perechi de la aceeasi firma iar am probleme in gasirea lor. 
In plus, se intampla sa nu mai stiu ce pantofi am si am tendinta sa ii port foarte des pe cei din pantofar iar restul sa ramana nepurtati in cutii. A trebuit sa gasesc o solutie pentru a imi organiza mai bine pantofii, pentru a ii regasi mai usor si a ii purta pe toti. 
Iata la ce m-am gandit:
- Ii aliniez pe toti si le fac o fotografie pe care o tin la indemana in telefon si in computer;
-Numerotez cutiile si fac o lista cu ce pantofi am pus in fiecare cutie si astfel ii regasesc usor

Am facut si un filmulet pe care l-am postat pe youtube in speranta ca va fi cuiva de ajutor modul meu de organizare al pantofilor. 
Voi cum va organizati pantofii? 4 comments:

 1. Trebuie neaparat sa iau exemplu de la tine!

  ReplyDelete
 2. EU ma puneam eticheta pe cutie si scriam ce am acolo. Dar nu am respectat, mai ales ca unele perechi au fost date/aruncate...pentru mine, nu e un mod prea bun de organizare...trebuie sa caut altul :D

  ReplyDelete
 3. O idee buna
  Poti printa poze cu perechile de pantofi si lipesti poza pe cutie :)

  ReplyDelete
 4. buna ideea :))) asa am sa fac si eu :)))

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...