Saturday, March 25, 2017

Review-Estee Lauder Revitalizing Supreme Eye balm


Iata ca mi s-a terminat si crema de ochi Biotherm Blue therapy eye (cumparata deja de 2 ori) si a venit vremea sa fac o alta alegere pentru a ingriji zona ochilor. Am ales sa o schimb, nu pentru ca eram nemultumita de cea veche, dar am considerat ca trebuie sa dau o sansa si altor produse sa se afirme :)). 
In acelasi timp, am primit prin posta oferta Sephora pentru produsele Estee Lauder: Primeam un produs la simpla vizita, un pouch cu diverse mini produse, daca luam produse de 200 si ceva de lei, si un alt pouch daca produsele cumparate de mine depaseau 300 si ceva de lei. 
Balsamul acesta de ochi, sau crema globala sau cum vreti sa o numiti, a costat 254 lei, asa ca m-am incadrat in a doua categorie si am primit pouch-ul alb. Insa dincolo de oferta, mie imi place foarte mult produsul. 
Consider ca foarte important in alegerea produsului, este discutia cu reprezentantul de la raft. Spre norocul meu, am gasit o fata foarte draguta, i-am explicat de ce am nevoie si mi-a recomandat acest balsam. 


Prezentarea oficiala a cremei este urmatoarea:
Crema balsam antirid pentru ochi care reduce vizibil semnele de imbatranire. Tehnologia IntuiGen ajuta la reactivarea abilitatii innascute a pielii de a arata mai tanara. Pielea din jurul ochilor arata mai ferma, mai luminoasa si mai frumoasa. In doar patru saptamani, 92% dintre femei au piele mai ferma. 

Parerea mea despre produs:

Intr-o cutiuta simpatica aurie, specifica produselor de ingrijire a ochilor, am gasit 15ml de crema gel, cu un miros discret si placut. Trebuie sa recunosc ca oamenii acestia stiu sa faca un ambalaj glamour dar nu uita si de partea practica si anume capacelul acela care protejeaza produsul dincolo de capacul propriu-zis. 
Insa, pe langa aspect si ambalaj, balsamul este foarte bun pentru piele. 
Il folosesc dimineata si seara si il aplic prin tapotarea usoara a pielii. Produsul intra foarte repede in piele, avand un efect imediat de hidratare si destindere. 
Daca ar fi sa o compar cu Biotherm blue therapy eye, parca Estee Lauder Revitalizing Supreme are acel ceva care o face mai buna. 
Ce-i drept si diferenta de pret este de 100 de lei asa ca pretentiile sunt si ele mai mari. 
Asadar, avem de a face cu o crema lejera, discreta, placuta si sper eu, eficienta, tehnologia IntuiGen ajutand la intuirea nevoilor pielii.


3 comments:

  1. Pe timpul verii si eu aleg creme mai usoare pentru zona ochilor. Ma gandesc ca cea prezentata de tine trebuie sa fie mai eficienta, altminteri nu ar costa atat.

    ReplyDelete
  2. I haven;t tried this but I do want to :)

    xx Sofia | SOFIAADOT

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...