Sunday, December 11, 2016

Review-Demachiant Bi-fazic pentru ochi


Va ziceam intr-o postare anterioara ca in rutina mea zilnica folosesc demachiant special pentru ochi. Este vorba de Demachiantul Bi-fazic pentru ochi de la Marionnaud. L-am cumparat intamplator, nici nu cautam asa ceva, am impresia ca era la oferta, am cumparat un cadou pentru o prietena si primeam demachiantul gratuit. 
Nu stiu daca prietena mea isi dorea cadoul acela, dar eu sigur doream sa incerc demachiantul Bi-fazic :)). 
Dupa cum stiti, in general demachiantele de acest gen sunt in doua culori si trebuie sa il agiti inainte de folosire. Nici acesta nu face exceptie, insa ceea ce este deosebit la el fata de un demachiant bifazic obisnuit este faptul ca nu lasa o pelicula grasa dupa aplicare. Sunt de acord ca pentru ochi trebuie sa folosim un produs mai bland, dar nu stiu de ce majoritatea demachiantelor bifazice sunt atat de uleioase. 
Din fericire acesta nu este uleios si il pot folosi cu succes atat pe zona ochilor cat si pe intreaga fata, fara sa simt nevoia sa dau fuga la baie sa imi clatesc fata. 
Un alt atu al acestui produs este faptul ca curata foarte bine si imediat fara a fi nevoie sa insisti. 
Este recomandat ochilor sensibili si persoanelor care poarta lentile de contact intrucat, intr-adevar, nu ai nici o problema cu el daca iti intra din greseala in ochi. Acestea fiind spuse vi-l recomand cu drag, il gasiti in magazinele Marionnaud sau pe site la ei la un pret de 33 Ron. 

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...