Sunday, November 20, 2016

Review -Herbalife-demachiant cu efect calmant pe baza de aloe


Caldura insuportabila si tenul incredibil de lucios m-au facut sa imi schimb rutina zilnica in plina vara.
 Daca inainte preferam demachierea simpla cu apa micelara, dupa care aplicam crema cu SPF si apoi crema matifianta, m-am gandit sa fac o mica schimbare si sa inlocuiesc apa micelara. 
Primisem de la sponsorii evenimentului Beauty Swap by Beauty Barometer demachiantul cu efect calmant pe baza de aloe Herbalife si era o ocazie buna sa il pun la treaba. 
L-am folosit dimineata si seara pentru inlaturarea surplusului de sebum iar pentru ochi folosesc un demachiant special pentru ochi.  Se foloseste o cantitate mica de produs pe tenul umezit apoi se clateste cu apa calduta. 


Consistenta de gel a produsului se dizolva in contact cu apa si devine un fel de sapun lichid. Imi place senzatia de curatenie pe care o am dupa folosire si imi place sa vad cum fondul se ten se curata si ramane fata curata. 
Ma bucur ca am scapat de dependenta de apa micelara si consider ca prin aceasta evadare din rutina am ajutat la curatirea mai buna a tenului pe perioada verii.
Dupa aproximativ 3 luni de folosire zilnica, inca mai am produs in tubul de 150ml, cel mai probabil voi trece si iarna cu el. 


3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...