Wednesday, August 3, 2016

Smashbox #shapematters palette-review


De obicei evit sa iau palete mari pentru ca, de cele mai multe ori, folosesc 2 sau 3 nuante si restul raman nefolosite. M-am invartit ceva in jurul acesteia si pana la urma am cedat tentatiei. Sper ca voi folosi mare parte din culori pentru ca sunt nuantele pe care le folosesc cel mai des.

Pe langa cele 6 nuante de fard paleta mai contine si un iluminator, contur si pudra bronzanta. De fapt intreaga paleta este dedicata conturarii, inclusiv conturarii sprancenelor cu ceara si 2 nuante de fard de sprancene. In plus are si o pensula cu 2 capete pentru sprancene si fard de ochi.
Este a doua paleta Smashbox pe care o cumpar si am luat-o fiind si foarte incantata de prima. 

Deocamdata nu m-a dezamagit desi trebuie sa recunosc ca cele 2 palete sunt foarte diferite. Prima paleta de la ei era in totalitate dedicata fardurilor de ochi, pe langa cele clasice, erau si cateva farduri cremoase.
Aceasta contine nuante neutre, cu exceptia celor de jos care sunt intense. Consistenta este prafoasa, se ia foarte mult produs pe pensula si am impresia ca se consuma destul de repede. Cu toate acestea fardurile sunt destul de mari cu suficient produs incat sa le termin in timpul recomandat de valabilitate :)).

In cutie am gasit si coduri pentru tutoriale de folosire a paletei dar nu m-am invrednicit sa le vad, sunt cam sceptica in ceea ce priveste talentul meu de conturare a fetei asa ca deocamdata stau cuminte si folosesc doar fardurile de ochi si sprancene. Cand voi avea rabdarea necesara poate ma maimutaresc si eu putin cu fardurile de conturare :).

Paleta am luat-o de la Duty free din Otopeni, asteptand bagajele care pana la urma nu au mai venit, pentru ca s-au ratacit si ni le-au trimis dupa 3 zile...dar asta este deja alta poveste :))

Voi aveti produse Smashbox? Sunteti la fel de incantate de ele?

4 comments:

 1. imi place ca are si iluminator, contur, frumoasa paleta!

  ReplyDelete
 2. Ce culori frumoase are paleta!!! Imi place! :)
  Eu am tot vazut laudat primerul ala incolor de la SmaashBox.
  Te pup!

  ReplyDelete
 3. si mie imi plac culorile.
  Marele avantaj la paletele mari este ca dau initiativa la a folosi si nuante in afara zonei noastre de confort, sa le incercam. On sais jamais ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...