Monday, August 8, 2016

Rochii deosebiteColectiile marilor case de moda reprezinta pentru noi, muritorii de rand, o sursa de inspiratie atunci cand vrem o rochie deosebita pentru o anumita petrecere la care ne dorim sa aratam impecabil. Este adevarat ca nu ne putem permite o asemenea rochie iar sansele de a o primi cadou sunt la fel de mici :)) asa ca putem recrea un anumit detaliu, sau putem retine o anumita combinatie de texturi si o putem adapta nevoilor noastre. 
Trebuie sa recunosc ca nu stiu o croitoreasa atat de priceputa, si de cele mai multe ori prefer sa cutreier magazinele si sa rasfoiesc peginile de internet in cautarea unei rochii perfecte, insa stiu persoane care fac acest lucru si rezultatul este unul senzational. Ba chiar stiu un caz in care o creatoare de moda era foarte suparata pentru ca o tipa ii recrease rochiile in loc sa le cumpere. 

Va invit sa va delectati privirea cu o selectie de rochii extraordinare, creatii ale unor designeri celebri (Elie Saab, Blanka Matragi, Georges Hobeika, Krikor Jabotian, Saiid Kobeisy) care pe mine ma fac sa visez ca poate vreodata...cine stie... :)) Enjoy!


4 comments:

 1. so amazing :-)))


  i invite to me too

  www.live-style20.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Wow, unele rochii sunt chiar superbe!!

  ReplyDelete
 3. Foarte frumoase rochiile, superbe!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...