Friday, August 12, 2016

Review-Astor perfect stay

Astor perfect stay


Sunt genul de persoana care atunci cand isi da cu ruj rosu tinde sa si-l intinda pana la urechi. Ca sa evit asemenea priveliste il verific din 5 in 5 minute sa vad daca este la locul lui sau arat ca un clown. Ei bine cu Astor Perfect stay nu mai am aceasta problema. Nu stiu cum sa va descriu incantarea mea pentru acest ruj, este atat de bun incat intentionez sa il iau in cat mai multe nuante (deocamdata am 2). 
Este insa nevoie de rabdare pentru a ajunge la rezultatul dorit, pentru ca acesta se obtine in 3 pasi:
Primul pas este aplicarea culorii, si aici depinde de indemanarea fiecareia pentru ca daca depasesti conturul sau il faci stramb trebuie sa il corectezi pentru ca apoi se usuca asa si nu este de dorit.
Al doilea pas dupa aplicarea culorii trebuie sa astepti putin sa se usuce si sa eviti apropierea buzelor pentru ca sunt lipicioase. Aici pentru mine este foarte amuzant pentru ca nu am rabdare sa stau prea mult "gura casca" :))
Al treilea pas este aplicarea luciului. Dupa aplicarea culorii buzele raman un pic lipicioase, insa aplicarea luciului este o binecuvantare pentru ca luciu actioneaza ca un balsam si relaxeaza buzele.
Asadar daca efectuati acesti pasi simpli nu veti avea grija rujului toata ziua. Demachierea rujului se face cel mai usor cu un demachiant uleios cum este cel pentru demachierea ochilor sau un servetel demachiant. 

Rujul il gasiti la Debenhams sau in alte magazine care comercializeaza produsele Astor. Pretul lui este 42 de lei. Enjoy!

Astor perfect stay
Astor perfect stay6 comments:

 1. Great post.
  Would you like to follow each other?
  I'll follow bacm after it

  Www.miharujulie.com

  ReplyDelete
 2. Ce culoare frumoasa de vare, te prinde bine <3

  ReplyDelete
 3. la noi nu mai este Debenhams dar se va redeschide curand :)
  sper sa aiba si cosmetice!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...