Sunday, July 24, 2016

Dr. Brandt-Pores no more-review

images Dr. Brandt

Iubesc vara, insa imi creeaza cele mai mai probleme cand vine vorba de ten. Tenul meu cu exces de sebum se remarca cel mai mult cand este cald afara. Am exclus demult posibilitatea eliminarii machiajului din ecuatie. Deja sunt dalmatian de la petele solare, asa ca daca nu vreau sa ma innegresc de tot trebuie sa aplic zilnic crema cu factor de protectie, apoi trebuie sa acopar petele cu ceva, deci fondul de ten e indispensabil. 

Crema de protectie solara plus fond de ten...indiferent cat de matifiant ar fi...tot rezulta un ten lucios. Elementul lipsa din ecuatie este un produs de matifiere si de inchidere a porilor, iar Pores no more-de la Dr. Brandt este perfect pentru asta. Daca nu as avea tenul patat cu siguranta as renunta la fondul de ten dupa aplicarea Pores no more de la Dr. Brandt. Inchide porii instantaneu si da o matifiere perfecta. Are o culoare specifica fondurilor de ten dar aplicat pe fata devine invizibil, nu are culoare. 

L-am luat de la Sephora iar fata de acolo mi-a recomandat sa nu il aplic prin miscari circulare pentru ca poate crea scuame asa ca il aplic simplu ca pe fondul de ten. 
Daca aveti si voi probleme cu excesul de sebum veti fi incantate de acest produs, eu aplic peste el fondul de ten si apoi o pudra pentru fixare si gata machiajul. 
Imi place modul de dozare, are o pompita care imi da suficient produs pentru o aplicare, fara a face risipa. Mi-am pus si intr-un borcanel pe care il tin in geanta pentru situatii de urgenta. 

Pretul este de 218 ron pentru 30ml, dar consider ca este o investitie pentru o vara linistita. 

images Dr. Brandt

images Dr. Brandt

images Dr. Brandt

2 comments:

  1. N-am incercat niciodata un primer pentru ca rareori am avut fond de ten pe toata fata, dar pare un produs interesant. Si eu am ten gras si luciul ma enerveaza cel mai tare.

    ReplyDelete
  2. este un pic cam mult pentru mine, folosesc doar un picut de fond de ten foarte lejer!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...