Thursday, July 14, 2016

Douglas Home Spa-Polynesian dream-Reviewdouglas home spa


Douglas te ajuta sa faci SPA la tine acasa cu gama Douglas Home Spa-Polynesian dream. Cele 2 produse le-am primit de la evenimentul Beauty Swap by Beauty Barometer si asa cum se intampla de obicei le-am uitat in dulapul cu cosmetice pana de curand cand le-am descoperit si ma bucur din plin de rasfatul lor. 

Totul a inceput a doua zi dupa plaja cand cautam cu disperare prin casa o crema hidratanta. Asa am descoperit borcanelul de la Douglas si s-a potrivit de minune nevoilor mele. Este un unt de corp hidratant care intra repede in piele si lasa pielea moale si hidratata. 
De cateva zile il folosesc zilnic si pielea mea este foarte fericita si hranita. Are un miros placut, discret, care il face si mai atractiv. Uleiul de kukui si fructul nani se numara printre ingredientele acestor produse. 
La randul ei spuma de baie a fost si ea o descoperire placuta. Este primul produs de acest gen pe care il folosesc si trebuie sa recunosc ca ma incanta ideea. Are consistenta unei spume de ras si este o placere sa o folosesti la dus. 
Asadar daca aveti ocazia nu ocoliti aceste produse pentru ca nu veti regreta, sunt o desfatare pentru corp si toate avem nevoie de asa ceva. douglas home spadouglas home spa


douglas home spa


3 comments:

  1. Am avut ulei de kukui, chiar este calmant pentru piele si catifeleaza, nu ma mir ca untul de corp e asa eficient.

    ReplyDelete
  2. Interesante si arata tare bine! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...