Tuesday, June 7, 2016

Noul Palette Intensive Color Cream

 Preocuparea pentru ingrijirea parului vine si de la inovatorii vopselurilor de par. Ei dezvolta nuante intense si la moda care atrag toate privirile dar se ingrijesc si de sanatatea parului. Expertii in ingrijirea parului de la Palette au dezvoltat o noua masca pentru par imbogatita cu complex de keratina care promite o actiune remarcabila de ingrijire a firului de par de pana la trei ori mai mare decat un produs obisnuit. Masca cu complex de keratina ingrijeste parul in profunzime in timp ce pigmentii de culoare ofera un finisaj magnific avand o actiune tripla asupra firului de par: parul devine mai puternic, suprafata parului devine mai fina si ofera stralucire. 

Noua colecție Palette Intensive Color Cream cuprinde 32 de nuanțe ce oferă strălucire maximă părului și o acoperire perfectă a firelor albe.


Cele trei nuanta noi de rosu vibrant din colectia Palette Intensive Color Cream ii vor oferi parului un luciu special si o culoare ce va dura pana la 8 saptamani. 
Cel de-al patrulea produs nou din colectia Palette Intensive Color Cream este nuanta Super Platinum Blond-o vopsea cu pigmenti unici argintii pentru un efect anti-ingalbenire si un luciu metalic. Super Platinum Blond permite deschiderea parului cu pana la cinci nuante. 
Noul Palette Intensive Color Cream il gasiti deja in magazine. 
3 comments:

  1. ooo, ce-mi place...am gasit nuanta potrivita!

    ReplyDelete
  2. Eu nu ma vopsesc, dar o sa ii spun mamei mele, ea cauta culoarea potrivita.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...