Thursday, May 26, 2016

Vector Luna- primul Smart Watch romanesc

Anul trecut, cativa romani curajosi si talentati, au lansat primul Smart Watch romanesc. Este un ceas inteligent, compatibil cu Android, iOS, dar si cu Windows. 
Prin amabilitatea echipei Vector de la Bucuresti am avut posibilitatea de a incerca timp de aproximativ 2 saptamani Vector Luna si iata ca va prezint si voua cateva informatii "la cald".Caracteristicile ceasului:
Vector Luna este varianta cu cadran rotund, cel cu cadran patrat este Vector Meridian. Bratara aleasa de mine este una din piele negra, cu sistem de prindere tip fluture, ce poate fi reglat in functie de dimensiunea dorita. 
Carcasa este din otel inoxidabil, cu sticla minerala cu o rezistenta la apa de pana la 50 metri/5 ATMCeasul are un ecran monocrom fara touch screen, destul de usor de utilizat, cu 3 butoane laterale.
Conexiunea dintre telefon si ceas se face prin aplicatia Vector Watch (pe care am descarcat-o din Play Store) si prin Bluetooth.  
Dupa instalarea aplicatiei pe telefon, setarea ceasului se face din aplicatie (vezi filmarea).  Am ales fateta care mi-a placut si care am considerat ca mi se potriveste, apoi am adaugat optiunile. Pentru mine, importante au fost activitatile legate de numarul de pasi, temperatura si calendarul. Tot din aplicatie poti selecta ce notificari vrei sa primesti pe ceas, inclusiv mesaje sms si apeluri. Introducand in cont datele personale legate de inaltime si greutate poti alege afisarea caloriilor consumate si chiar monitorizarea somnului. 

Din butoanele laterale ale ceasului se pot schimba fatetele ceasului si se pot citi notificarile primite. De asemenea la primirea unui apel se poate respinge apelul prin apasarea butonului lateral. 

La sfarsitul filmuletului aveti principalele puncte forte si puncte slabe ale produsului enuntate in functie de asteptarile si necesitatile mele. Eu il consider mai intai o bijuterie si un ceas si mai apoi un gadget. 

Ceasurile Vector le gasiti in online pe site-urile  OrangeEmag sau alte magazine virtuale. 
Astept comentariile voastre legate de Vector Luna, daca sunteti tentate sau nu sa purtati un asemenea ceas.3 comments:

  1. O descriere foarte ampla,clara si profesionista. Cu siguranta ti-as incredinta testarea produselor mele, deja ma gandesc la unul ;)

    ReplyDelete
  2. Arata intr-un mare fel! Eu, ca orice femeie, le am mai putin cu tehnologia, dar ma incanta designul, iar ceasul acesta este foarte frumos!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...