Wednesday, April 6, 2016

Sunt in #arenabloggeritelor la Chic Bazar

In weekend-ul 16-17 aprilie 2016 are loc, la Vitantis Shopping Center, prima editie a celui cel mai mare garage sale deschis publicului larg, dedicat in totalitate iubitoarelor de fashion – Chic Bazar. 
Ma gandeam de ceva timp sa particip la un asemenea eveniment iar Chic Bazar a aparut la momentul potrivit. 

Toate avem prin dulapuri lucruri care la inceput ne-au incantat dar apoi le-am abandonat si ocupa spatiul degeaba. Un asemenea Garage sale este solutia ideala, fie ca esti expozant sau vizitator, vei fi incantat sa participi pentru ca descoperi lucuri interesante pentru tine dar care altora le prisosesc. 

Timp de doua zile, pe 16 si 17 aprilie 2016, intre orele 11.00 si 20.00, la Vitantis Shopping Center se intalnesc toate fetele chic care au prea multe haine frumoase pe care nu le mai poarta.
 Mamicile vor fi si ele incantate de Chic Bazar, pentru ca in cadrul targului vor fi expuse si articole pentru copii, alaturi de accesorii si lucruri home deco. 

Bazarul se va desfasura intr-un fost magazin din Vitantis Shopping Center -Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7A intr-un spatiu de 250 mp.
Dotari: cabine de proba, umerase, stendere, rafturi

Cum ajungi la Chic Bazar?
Daca vii cu masina, trebuie sa stii ca accesul principal se face pe Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7A si ca la Vistantis vei gasi o parcare imensa. In plus, nu trebuie sa iti faci nicio grija, poti scotoci prin lucruri pana gasesti ceea ce cauti, pentru ca parcarea nu se plateste.
Daca vrei sa faci o plimbare fara masina, Vitantis Shopping Center asigura transportul catre centrul comercial prin liniile proprii de autobuze. Pentru a ajunge usor, consulta programul curselor catre Chic Bazar, aici.

Intrarea la targ este gratuita pentru vizitatori.

8 comments:

 1. Parcarea nu e gratuita in week-end...au pus bariere ce functioneaza in weekend pentru ca sunt cei cu masinile si cu targul....si datorita lor au facut treaba asta...
  Interesant concept...mi-a zis Aly acum ceva vreme sa merg cu ea...dar nu am asa multe haine de vanzare...desi poate gasesc cate ceva sa cumpar! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Informatia cu parcarea gratuita am primit-o de la organizatori, poate va fi in weekendul acela fara bariera. Nu am mai fost de ceva timp pe acolo :)

   Delete
  2. buna, Loredana! Parcarea este gratuita mereu si asa va fi si in weekendul in care se desfasoara Chic Bazar. Barierele nu sunt puse in functiune:) Multumesc!

   Delete
 2. Distactie placuta si sa gasesti lucuri faine! Daca eram in Bucuresti, mergeam sigur. :)
  N-am mers niciodata la un garaj sale, e un segment de shopping pe care nu l-am exploatat deloc, dar cand mi se va ivi ocazia, o sa merg, sa vad cum este.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...