Saturday, April 30, 2016

Cum ma imbrac la birou...


In cadrul companiei in care lucrez, nu este o cerinta obligatorie  sa vii imbracat la tinuta de birou. Fiecare vine imbracat cum vrea, cum se simte bine, desigur cu respectarea unor anumite limite de decenta.  Eu de obicei aleg o tinuta eleganta iar aceasta este una dintre ele, este fotografiata chiar in pauza de masa, spre deliciul muncitorilor care au reusit sa imi strice trei sferturi din fotografii pentru ca se reflectau in geamul de sticla :)). 

Revenind la tinuta, va vorbeam AICI ca imi plac foarte mult funditele la camasa, dau un pic impresia de scolarita...dar asta nu este deloc un lucru rau. Fustita ati mai vazut-o AICI, stiti deja ca este de la Zara si ca am si varianta pe verde. Dresul l-am ales cu model, nu prea imi place dresul simplu si vremea nu permite inca sa renunt la dres. Trench-ul este foarte vechi, cred ca il port o data sau de doua ori pe an, era cat pe ce sa se califice pentru preselectia de la Chic Bazar, dar am decis totusi sa il pastrez :)) 

Voi ce tinute preferati la birou? Sunteti genul clasic sau preferati tinutele sport?

Blouse-OASAP
Skirt-Zara
Bag-L. Credi
Watch-Vector Luna
Shoes-H&M5 comments:

 1. Este o tinuta pe care si eu as aborda-o pentru birou. :)
  Sarbatori fericite draga Petronela!

  Xoxo, Victoria

  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

  ReplyDelete
 2. nice!! ;-)


  xoxo


  www.live-style20.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. La mine la serviciu lumea se imbraca intr-un fel pentru ca lucram cu publicul. Eu, de exemplu, nu ies din fusta sub nici o forma. Dar avem zilele cand facem teren si atunci trecem la pentaloni si adidasi. Mie imi plac tinutele casual, feminine, nu agreez incaltamintea sport de exemplu.

  ReplyDelete
 4. Si iti sta bine cu fundite! :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...