Wednesday, February 24, 2016

Eveniment Inglot- lansare HD Lip Tint MatteInglot Romania a lansat aseara HD Lip Tint Matte, intr-o atmosfera demna de covorul rosu, cu cocktailuri si gustari fresh. 


Vedetele (HD Lip Tint Matte) au fost aliniate cu grija pentru a putea fi admirate si incercate.  
Cele 10 nuante variaza de la Nude pana la nuante de Rosu clasic si culori mai inchise si indraznete. Am deja 4 preferate iar nuanta 12 am incercat-o pe buze. Fotografiile nu sunt prea reusite dar este un rosu intens si cu siguranta este cel mai rezistent ruj incercat de mine, este foarte pigmentat, sta pe buze intact ore intregi si este rezistent la transfer.


 Pretul rujurilor HD Lip Tint Matte este de 79 de lei iar ele vor fi disponibile pentru comanda de astazi. In Romania singurul magazin Inglot se afla in Bucuresti, pe B-dul. Unirii nr. 33. 
Partea a doua a evenimentului a reprezentat un workshop sustinut de make-up artistul Inglot Evelina Paunescu. În cadrul acestuia, am putut afla sfaturi și trucuri utile despre  noile produse, avantajele acestui tip de produs pentru buze, cum se realizează buzele ombre, cum pot crea iluzia de buze mai mari sau cum pot combina nuanțele HD Lip Tint Matte pentru a obține altele noi.

5 comments:

 1. Lovely post, the pictures are amazing. Thank you for sharing :)

  http://fashionconfessions.blogspot.mk/

  ReplyDelete
 2. These colours look so great! loved this post :) http://www.bauchlefashion.com/

  ReplyDelete
 3. se ve que la pasaste genial! Esos labiales son muy lindos!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...