Tuesday, December 22, 2015

Top 5 locuri de facut fotografii in Bucuresti

Ma bucur de fiecare data cand descopar un loc nou unde pot face fotografii pentru blog. Bucurestiul este destul de mare, aparent ai crede ca sunt multe locuri unde poti face asta dar nu este chiar asa. In primul rand trebuie sa fie un loc frumos dar nu foarte aglomerat. Aparatul meu foto nu blureaza prea bine planul secund asa ca este de preferat sa nu fie nimeni acolo. Eliminand astfel zonele aglomerate, raman putine locuri frumoase pentru a fi folosite drept decor. Iata care sunt preferatele mele: 

1. Parcul Icoanei. Este de departe preferatul meu. Acolo pot fotografia cel putin 3 tinute diferite fara a se observa ca sunt doar la cativa pasi distanta.


 2. Podul de pe Dambovita langa facultatea ANEFS (spitalul Universitar).
 Aici am doua optiuni, fie pe malul Dambovitei, langa pod, sau o alta varianta este in fata unei cladiri vechi din apropiere. Dezavantajul este ca pot fi oameni care pescuiesc si se mai gaseste cate unul mai indraznet sa comenteze, mai ales daca fotograful meu este o alta bloggerita :)) 3. Scarile de pe strada Xenofon. Este unul dintre cele mai recente locuri descoperite. Fotografiile ies deosebite, singurul dezavantaj este ca pe o vreme frumoasa este posibil sa fie mai multi doritori de fotografii si sa dureze mai mult sedinta foto. 

 4. Pentru o sedinta foto rapida recomand acoperisul mall-ului AFI. Nu iese spectaculos, dar lumina este buna si pot iesi fotografii interesante.  5. In aceeasi categorie se incadreaza si coltul cladirilor din Pipera. 
 Aici poti evita aglomeratia doar daca faci cumva in spatele cladirilor, se stie ca platforma Pipera este una din cele mai aglomerate zone de birouri din Bucuresti. Te simti ca in Regie pentru ca cei mai multi angajati sunt foarte tineri. :))


5 comments:

 1. Frumoase poze, multa inspiratie si in 2016! ;)

  ReplyDelete
 2. so cute look ; -))


  i invite to me too  www.live-style20.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Love all of these looks!! Beautiful!

  xx, Elise
  www.sparkleandslippers.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Am notat tot! :D
  Mai e frumos si pe langa Stadionul Lia Manoliu! :)
  Te pup!

  ReplyDelete
 5. Sa ai un Craciun fericit draga mea!
  Xoxo, Victoria

  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...