Thursday, October 29, 2015

7-th Heaven (II)


Urmatoarele masti din "colectie" au fost cea cu aloe vera si ceai verde si cea cu rodie. Criteriul de selectie a fost comoditatea, amandoua se indeparteaza foarte usor si astfel am eliminat partea cea mai neplacuta la o masca-indepartarea acesteia.

Masca cu aloe vera si ceai verde

Marele sau avantaj este ca se aplica usor si se indeparteaza la fel de usor, fiind pe o bucata de material decupata corespunzator la ochi si gura. Partea neplacuta e ca trebuie sa stai la orizontala cu ea pentru ca altfel cade. De fapt asta e tot un aspect pozitiv pentru ca te obliga cumva sa te bucuri de ea si sa iti acorzi ragazul necesar de liniste.

Cu celelalte masti am tendinta sa fac nu stiu ce prin casa, sa navighez pe net...etc, si deja daca faci aceste activitati, pierzi din efectele benefice ale mastii. Senzatia in timpul aplicarii este de racorire, si este recomandat ca dupa 5-10 minute sa masezi putin pielea pentru a patrunde mai bine continutul. Asadar liniste, racoare, curatenie, cam astea sunt atributele acestei masti.

Masca peel-off Passion cu rodie


Dupa cum stiti preferatele mele sunt mastile peel-off, si asta din mai multe motive dintre care cel mai important este cel al indepartarii usoare. Masca se usuca si o iei foarte usor de pe fata si gat. Un alt lucru bun este cantitatea generoasa, si de data aceasta am impartit-o cu iubitul meu pentru ca a fost suficienta pentru amandoi.

Concluzia celui de al doilea review: preferatele mele dintre mastile 7-th Heaven sunt cele peel-off. Pe primul loc aceasta cu rodie pentru ca pe langa eficienta miroase si delicios, iar pe locul 2 cea cu ceai verde despre care v-am povestit AICI. Pe locul 3 este masca cu aloe si ceai verde iar locul 3 este ocupat de Strawberry Souffle. Mai am inca 2 masti si clasamentul va fi complet. ;)
5 comments:

 1. :)) Am o postare fix cu aceste doua masti si ambele imi plac enorm de mult! Sunt de calitate superioara aceste iar parfumul lor ma relaxeaza pur si simplu!

  ReplyDelete
 2. Tare cum ne-am "sincronizat" noi azi! :))
  Mi-au placut ambele...cea exfolianta se ia repede, asa este si tenul este mai curat. Cat despre cea tonica....am simtit-o extrem de placut pe ten. Mi-a placut! :)
  Pupici

  ReplyDelete
 3. Great post dear!

  http://helderschicplace.blogspot.com/2015/10/culottes.html

  ReplyDelete
 4. Sunt mai mult decat curioasa sa incerc aceste masti :) Pupici

  ReplyDelete
 5. Ma tenteaza masca exfolianta !
  Pupici

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...