Monday, May 18, 2015

Review-Nutri Gold Extraordinary Face Oil

Hidratarea este foarte importanta pentru orice tip de ten, astfel ca L'Oreal Paris ne propune sa folosim acest ulei extraordinar cu efecte anti-oxidante si anti-imbatranire. Este adevarat ca atunci cand auzim cuvantul "ulei" ne gandim imediat la un produs care ingrasa tenul si se stie ca asta este cel mai mare cosmar al nostru-un ten gras si lucios.

 Va propun deci ca atunci cand auziti Nutri Gold Extraordinary Oil sa va ganditi la hidratare pentru ca este un produs ce se absoarbe rapid si are o textura usoara. 
Are un miros placut intrucat contine 8 uleiuri esentiale (levanda, maghiran, rozmarin, muscata, tradafir, musetele, portocala si lavandin) si 8 uleiuri pretioase (jojoba, masline, floarea soarelui, macese, caisa, passiflora, tarate de orez si porumb). 


Cum aplic Nutri Gold Extraordinary Oil?

Raspunsul la aceasta intrebare il gasiti urmarind clipul urmator:Aplicarea este inlesnita de pipeta cu care este prevazut produsul astfel ca dozajul este foarte precis si nu se iroseste continutul. 
Eu il folosesc de 2 ori pe zi dimineata si seara astfel ca dimineata il folosesc ca baza de machiaj si aplic 2 picaturi din Nutri Gold Extraordinary Oil, iar seara il folosesc pentru hidratare astfel ca dupa demachiere aplic 3 picaturi de ulei pe fata si pe gat. 
Este recomandat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 20 si 50 de ani. 
Pretul recomandat este de 43 de lei.

Acesta postare a fost scrisa ca urmare a participarii la Scoala de Beauty Blogging by L'oreal Paris.
Ma puteti sustine cu votul vostru AICI.


3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...