Sunday, December 21, 2014

Fashion Bloggers Night Out un eveniment cu suflet

Vineri seara am avut placerea sa fiu alaturi de bloggerite de fashion la invitatia a trei fete dragute Julie, Dorina si Cristina. (Pink Touch Media). Felicitari fetelor pentru acest demers curajos, v-ati descurcat de minune, ne-ati facut sa ne simtim ca intre prietene si decorul a fost pe masura (360 Hub un nou spatiu destinat evenimentelor si petrecerilor private).


Am ajuns devreme si fetele erau foarte nerabdatoare sa isi primeasca invitatele. Am fost intampinata cu o atmosfera de Craciun si cu bunatati gatite in casa de la Marie’s Cuisinette.Evenimentul a inceput cu prezentarea colectiei de debut “My Juliette ”a designerului Roxana Sanda, apoi Elena Sandor de la Eileen Cuisine ne-a povestit din experienta ei de blogger, a fost un dialog dragut, un schimb de opinii cu celelalte bloggerite prezente iar la final a fost organizata o tombola cu premii de la Meli Melo.Felicitari inca o data fetelor pentru acest eveniment cu suflet, emotia din vocea si zambetul lor sunt dovada ca aceasta petrecere a fost organizata cu mult drag si sunt sigura ca fiecare invitata a apreciat acest lucru. Mult succes in continuare Pink Touch MediaSponsorii evenimentului:Flormar , Melkior , Clear , Rexona, Meli Melo

3 comments:

  1. a fost super. ma bucur ca am fost .pupp

    ReplyDelete
  2. In rpimul rand multumim pentru ca ai venit, Petronela.
    In al doilea rand iti multumim pentru cuvintele frumoase. Nici nu ai idee cat de mult ne-am bucurat sa citim ca ti-a placut si ca te-ai simtit bine.
    Sarbatori fericite! :*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...