Sunday, September 14, 2014

Ce produse Nivea nu imi lipsesc din vacanta...


Adela ne-a lansat o provocare...aceea de a povesti ce produse NIVEA ne sunt nelipsite din bagajul de vacanta. NIVEA imi aducea aminte de copilarie, cutiuta aceea magica pe care o foloseau toti membrii familiei si care rezolva orice problema legata de hidratare, ingrijire si infrumusetare. Acum brandul a evoluat, produsele sunt din ce in ce mai diverse si satisfac cele mai variate nevoi. 
Dar sa revenim la subiectul postarii...in vacanta vrei sa ai cat mai putin bagaj si sa iei cu tine strictul necesar. Sunt totusi cateva produse la care nu putem renunta nici macar in vacanta. 

Demachiantul/Apa Micelara 3 in 1 este unul din produsele pe care trebuie sa il am cu mine chiar si in vacanta, evident este un produs elementar de utilizare zilnica foarte drag si util. Fie ca ne machiem sau nu, demachierea tot trebuie sa aiba loc iar Apa micelara 3 in 1 este exact produsul de care avem nevoie pentru ca avem curatare si hidratare cu un singur produs.

 Elementar pentru mine este BB Cream 5 in 1. Este new entry in colectia mea de cosmetice si deja a intrat in rutina zilnica. Nici nu avea cum sa fie altfel cu cele 5 beneficii pe care le ofera: netezirea tenului, acoperirea imprefectiunilor, luminarea tenului, hidratarea si protectia SPF 10. Mai adaug gelul intim si antiperspirantul si gata bagajul. 

Dar sa nu uitam nici de produsele NIVEA pentru EL. Aici lucrurile sunt mai simple: spuma de ras si antiperspirantul sunt suficiente. 

Voua ce produse NIVEA va sunt atat de dragi incat le luati cu voi in vacanta? 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...