Thursday, July 17, 2014

Swimwear 2014

Este vremea concediilor, a zilelor de leneveala pe plaja, a distractiei. Dar si la plaja trebuie sa fim fashion asa ca vin cu cateva sugestii pentru costumele de baie de la Victoria's Secret si nu numai. Parerea mea este ca nu conteaza ce se poarta ci conteaza ce ne sta bine. Eu de exemplu prefer costumele de baie din doua piese care se leaga in parti. In primul rand pentru ca ma bronzez fara model si in al doilea rand pentru ca nu risc sa imi apese banda elastica pe piele si sa se vada ca si cand as fi incorsetata.


Evit modelele cu gaurele, dungi sau mai stiu eu ce complicatii pentru ca poate arata bine pe moment dar cand schimbi costumul arati ca un dalmatian. Imi plac costumele albe desi sunt foarte dificil de purtat pentru ca daca isi pierd stralucirea arata foarte urat. Iubesc costumele rosii, poate si pentru ca sunt bruneta, dar eu consider ca se vad foarte bine pe o piele bronzata.
Costumele intregi nu mi se par deloc potrivite pentru plaja, merg la piscina sau daca ai mari probleme cu greutatea sau ma rog urme de la nastere, chestii care te jeneaza intr-un costum din 2 piese si care te fac sa te simiti mai confortabil intr-un costum intreg.
 


Un alt lucru la care ma uit atunci cand imi aleg un costum de baie sunt aplicatiile pe sutien care dau impresia  de volum, volanase, ciucurasi, orice detaliu care de altfel scot din anonimat costumul de baie. Voi ce preferinte aveti? Va uitati la ceva anume atunci cand alegeti costumul de baie?No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...