Friday, March 21, 2014

Readmymind tea&fashion la a treia editie


Evenimentul "Read my mind tea&fashion", ajuns deja la editia a treia, va avea loc joi 27 martie la Ceainaria Serendipity (Str. Dumbrava Rosie, nr. 12, Gradina Icoanei). Blogul My Butterfly s-a alaturat cu bucurie acestui eveniment ca partener media. De data aceasta vom intalni 3 designeri romani Alina Morar (haine; palarii semnate Berenike Hats), Carla Szabo (bijuterii), Florian Toma (genti).Alina Morar este absolventa a Universitatii de Arte din Cluj, in 2013 a castigat Premiul Avanpremiere-cel mai promitator tanar talent, in cadrul Galei Avanpremiere 13 si Premiul Perwoll pentru Tineri Designeri.

Colecția   „Spirit solidar” reprezinta un simbolic protest care vizeaza o reintoarcere la calm, la liniste, combinand tonuri de alb si crem cu auriu, culoare care in acest context  face trimitere la elemente precum soare, lumina, ideea de ascensiune si siguranta,  dar și simbol al pervertirii, al lacomiei si al exaltarii irationale a dorintelor. Colectia este compusa din haine purtabile cu elemente conceptuale, iar materiale naturale si fluide precum inul sau poplinul de bumbac sunt combinate cu materiale sintetice accentuand astfel ideea de contrast, de dualitate. 


 Carla Szabo este absolventa de arte frumoase, iar in 2004 a inceput sa faca bijuterii devenind unul dintre cel mai importanti creatori de bijuterie din tara, fiecare noua colectie aducand un nou punct de vedere asupra universului sau ingenios. Colectiile ei sunt inspirate de natura (Botanica, Bugs), de cultura urbana (Funny Stories, Street Life) de istoria trecuta si prezenta (Folk Attack, Pion'ieri/Pion'azi) dar si de autodescoperire (I AM, Sur-Faces, Articula).Florian Toma a studiat Graphic Design la Facultatea de Arhitectura din Torino, iar in 2007 incepe activitatea de designer de accesorii sub brand-ul “Tom Florian”, pe care il scurteaza mai tarziu in “Florian”.

“Mosaic” este prima colectie cu care Florian se face remarcat. Dupa cum sugereaza numele, este  vorba de posete alcatuite in totalitate din patratele din piele de diferite culori, care asezate precum  piesele de mosaic formeaza suprafete bogate din punct de vedere al texturii si al cromaticii. O data cu lansarea modelului “Origami Clutch”, la inceputul anului 2013, Florian defineste un stil propriu caracterizat de contructii geometrice imprumutate din arta origami si in general din tehnica de prelucrare a hartiei.


In cadrul evenimentului invitatii au parte de sesiuni de make-up oferite de Oriflame (lansare noua gama The One), se vor rasfata cu cea mai fina inghetata La Strada, vor savura un ceai marca Serendipity si  vor putea intra in joaca la panoul foto folosind obiecte haioase de la Zoom Decor.

Sponsorii editiei: Oriflame, La Strada, Serendipity, Zoom Decor

Parteneri media: Revista Avantaje, Kudika, 121.ro, dianadumitrescu.ro, instilulmeu.ro, orasulm.eu, modniza-fashiondoctor.blogspot.ro, My Butterfly,  Express the style. By Ingrid Ispas, La Boheme, Blackeyed by Raluca Vintilescu, My Silk Fairytale .

♥ Intrarea este libera  ♥


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...