Thursday, October 10, 2013

Tendinte in machiaj in aceasta toamna

Consider ca o femeie trebuie sa fie frumoasa din toate punctele de vedere, frumusetea naturala trebuie intotdeauna insotita de o tinuta ingrijita si un machiaj bine pus la punct. Va spuneam intr-o postare anterioara care sunt tendintele toamnei in fashion iar acum va propun cateva sugestii pentru machiaj.


1. Sprancenele groase- si prin groase a nu se intelege stufoase ci mai degraba bine conturate si cat mai naturale. Acest trend nu este unul tocmai nou, sprancenele foarte subtiri nu mai sunt in tendinte de ceva vreme, iar sfatul specialistilor a fost catre sprancenele naturale si ingrijite.

2. Buzele rosii de tip "Wine-Stained"-o culoare indrazneata pentru un look de toamna provocator. Se poate opta pentru varianta mata, fara gloss aplicat peste ruj, sau, pentru a da volum, se poate folosi si putin gloss dupa aplicarea rujului.

3. Buzele nude-In contrast cu trendul anterior avem buzele nude, de fapt este vorba de tendinta catre un machiaj cat mai natural, cu un ten mat si sprancene naturale.

4. Gene foarte lungi-se pare ca nu se demodeaza niciodata genele lungi pentru un look glamour.

5. Smoky eyes-Da, sunt in tendinte si in toamna aceasta, in special combinate cu buze nude pentru a intensifica privirea.
6. Blush roz
-Un pic de roz in obraji completeaza tendintele spre look-ul natural sau “No make-up” look.

7. Statement line-Eyeliner-ul ramane in tendinte cu linii indraznete sau cu clasicul "cat eye".Acest articol a fost scris pentru Scoala de Beauty Blogging by L'Oreal.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...