Monday, August 19, 2013

Bellast Fine&Fashion Jewelry


Astazi vreau sa va prezint bijuteriile Bellast pe care le-am primit zilele trecute. Sunt bijuterii placate cu argint care arata impecabil. Eu am o mare problema cu cerceii, daca nu sunt din aur sau din argint imi fac rana, dar cerceii de la Bellast nici nu ii simt in ureche, poate tocmai pentru ca sunt placati cu argint. Modelele sunt foarte variate, cu greu m-am putut decide ce sa aleg dar preferatul meu este acest set Blooming Fireworks Imi plac bijuteriile de genul acesta iar inelul si cerceii arata super. Pe locul 2 in topul preferintelor sunt acesti cercei finuti Fashion Copper Small Tennis Stud. Sunt foarte potriviti pentru serviciu, merg foarte bine la o tinuta cuminte, office dar ies in evidenta prin amestecul acela de impletituri.

Dintre coliere mi-a placut foarte mult acesta Cylinder Pendant Se aseaza foarte bine si l-am purtat la o rochie mai decoltata pentru a il pune cat mai bine in evidenta.

Mi-au mai placut foarte mult si cerceii si inelul cu inimioare. Pietricelele sunt din zirconiu iar cerceii si inelul sunt placati cu argint.
Livrarea este gratuita daca aveti rabdare si puteti astepta intre 10-20 de zile lucratoare, sau puteti alege sa platiti 15$ daca vreti ca pachetul sa ajunga intre 3-7 zile lucratoare. Gama de produse oferite este variata, asa cum va spuneam mai devreme mie mi-a luat ceva timp pana sa ma hotarasc ce sa aleg iar preturile sunt accesibile. In speranta ca v-am facut cel putin curioase sa intrati si sa va convingeti ca bijuteriile Bellast sunt superbe, va doresc o saptamana placuta si sa ne bucuram in continuare de putinele zile de vara care ne-au mai ramas. xoxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...