Friday, June 15, 2012

Review-MAC - Paint Pot in Painterly


Cred ca au trecut cateva saptamani bune de cand vreau sa va scriu despre acest produs. Initial am zis ca este extraordinar si nemaipoment (inca mai cred asta) dar am observat ca in combiatie cu anumite farduri are ceva probleme.

Descrierea oficiala:A highly pigmented eye colour that goes on creamy but dries to an intense, vibrant finish. Long-wearing, colourfast. Creates seamless coverage without weight or caking. Blends smoothly over the lids. Cream-based, can be mixed with M·A·C shadows and liners.

Sunt de acord in totalitate, in combinatie cu fardurile MAC e perfect. Tine toata ziua fara sa se stranga, intensifica si poate fi purtat si fara fard deasupra. Din pacate in combinatie cu paletele Sleek se strange pana la sfarsitul zilei insa cu fardurile Elf si Smashbox este ireprosabil.
Concluzia mea in urma utilizarii zilnice este ca acest produs este foarte bun pentru anumite farduri, in special MAC pentru care probabil a fost si realizat. Un alt atu al produsului este cantitatea, il am de 3 luni, il folosesc zilnic si mai am inca foarte mult din el. Imi place si ambalajul, borcanelul este foarte haios.

2 comments:

  1. nice review dear! never tried it! xoxo
    http://lilliness.blogspot.it/

    ReplyDelete
  2. Si mie imi place foarte mult acest produs. Eu il folosesc de 1 an si jumatate si sunt foarte foarte multumita :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...