Monday, May 14, 2012

Busteni 2012


Anul acesta am fost la Busteni pentru prima data. Este adevarat ca am trecut de multe ori prin Busteni dar niciodata nu m-am oprit sa il vizitez pentru cateva zile. Anul acesta am stat doua zile si l-am analizat mai indeaproape. Este dragut, nu extraordinar dar dragut. Am avut cateva dezamagiri cum ar fi Castelul Cantacuzino, care dupa parerea mea este o mare teapa. Este 20 ron intrarea, 10 ron sa faci fotografii, numai ca nu prea ai ce fotografia. Intr-adevar cladirea si domeniul sunt foarte frumoase insa interiorul este gol. Pentru a justifica oarecum cei 20 de ron de la intrare exista un ghid care povesteste despre peretii aia goi insa tot teapa ramane. La iesire au cateva fotografii si un anunt ca acolo se tin evenimente gen nunti sau alte evenimente si probabil ca esta este si motivul pentru care il tin gol, sa nu se complice cu cine stie ce exponate. O a doua dezamagire a fost telecabina, din pacate nu am stiut ora la care se inchide si am ajuns tarziu, era o coada imensa si nu am putut urca cu telecabina.
Am urcat totusi pe jos pana la Cascada Urlatoarea.
Fiind o vreme foarte frumoasa am reusit performanta de a ma bronza cu sosete, si de a ma pricopsi cu o raceala de mai mare frumusetea. :))6 comments:

 1. Un satuc... Mie mi-e simpatic pentru ca aproape toate drumetiile noastre incepeau de acolo. Dar cam atat...

  ReplyDelete
 2. te plimbi,da?! ai grija de capuse , ca le plac picioruse la vedere.... Frumoase poze,pup

  ReplyDelete
 3. m-am oprit o singura data in Busteni, pentru cateva ore, intotdeauna am preferat Sinaia, apoi Predeal, insa mi-a facut placere sa citesc postarea ta :)

  ReplyDelete
 4. da...da' te-ai ales cu o plimbare :)...trece raceala !

  ReplyDelete
 5. Daca vrei sa vezi peisaje superbe si sa admiri frumusetea muntelui, poti face o excursie cu masina de teren, plecand din Busteni prin Sinaia, drumul catre babele si apoi catre Pestera. Soferul te duce in cele mai frumoase locuri de vizitat si sta la dispozitie zi lumina. Masina are 6 locuri + soferul. Apelati 0745102597.Busteni Mai 2012.

  ReplyDelete
 6. Chiar daca pentru multi Busteniul inseamna doar "Crucea" si celebrele Babe si Sfinx, lumea trebuie sa stie ca acest mic orasel are mult mai multe de oferit. De la castelul Cantacuzino la Casa Romano-Franceza sau monumentul ultima grenada, orice turist are ce sa viziteze pe langa frumusetile oferite de natura.

  Singurele ingrediente sunt bunavointa, putin spirit de "aventura" si bineinteles un loc de cazare Busteni pentru ca e greu sa vizitezi totul intr-o singura zi.
  Oricum, ti-ai ales un mod foarte placut si sanatos de a-ti petrece timpul liber, ar trebui ca toti sa ia exemplul tau:)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...