Thursday, March 15, 2012

Review-Masca pentru curatare cu ciocolata alba Montagne Jeunesse


Intrucat, in urma concursului desfasurat pe pagina de facebook a blogului, majoritatea fetelor au spus ca ar incerca Masca pentru curatare cu ciocolata alba, am inceput cu ea testarea mastilor Montagne Jeunesse.

M-au amuzat foarte tare atentionarile de pe ambalaj : "Miroase atat de frumos incat ati fi tentate sa o mancati, dar va rog sa nu faceti asta!"
Cu o asemenea atentionare ma asteptam ca sa rezit cu greu tentatiei de a o manca ;)).
Lasand gluma deoparte, masca miroase placut a ciocolata alba, are o consistenta oarecum cremoasa, si cantitatea este suficienta pentru a o intinde cu generozitate pe fata si decolteu. Nu sunt adepta pastrarii pentru saptamana viitoare, sunt convinsa ca isi pierde calitatile.
Eu am aplicat-o in seara mea saptamanala de cosmetica in timp ce faceam o baie relaxanta cu spuma parfumata, dar.. despre asta va povestesc in alta postare:-.
Asadar nu am avut nici o problema legata de aplicare si mentinere pe fata pentru ca intentionam sa ma relaxez, nu sa fac 10 lucruri in acelasi timp cum fac de obicei. Mi-am oferit 20 de minute de relaxare cu aceasta masca si a meritat. Masca se curata foarte usor, prin spalare, iar tenul ramane curat si fin. Tin sa mentionez ca tenul meu este normal cu tendinte de ingrasare, nu stiu ce senzatie ofera altor tipuri de ten.
Va recomand sa va "daruiti" 20 de minute de rasfat cu aceasta masca, "pentru ca meritam" ca sa citez o anumita reclama.;))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...