Sunday, March 18, 2012

Noaptea Verde a Facultății de Limbi și Literaturi Străine


Vineri noaptea, in cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, s-a sarbatorit St.Patrick's Day. Activitatile pregatite cu aceasta ocazie au fost deosebite si menite sa ofere celor interesati o autentica seara irlandeza. Introducere in cultura si traditia populara irlandeza, work-shop de initiere in dansurile irlandeze, proiectii de film cu specific irlandez si vanatoare de comori sunt doar cateva dintre acestea, asezonate cu jello shot si irish coffee. Este admirabil efortul profesorilor si studentilor implicati care, cu resurse limitate, au reusit sa organizeze o seara de neuitat. Felicitari ASLS!
3 comments:

 1. Foarte dragut. :) Se pare ca romanii au adoptat si aceasta sarbatoare, pe langa Sf. Valentin si Halloween. Daca e prilej de distractie, de ce nu? LOL.
  Si in Canada este o sarbatoare apreciata, mai ales ca la Toronto este o comunitate destul de mare de irlandezi. Anul acesta a fost fain ca s-a nimerit sambata. Am fost la o petrecere sambata seara, si cand am ajuns acasa, am vazut ca si vecinii mei dadeau chef de Sf. Patrick.

  ReplyDelete
 2. Mai ales la Facultatea de Limbi Straine, cum sa rateze? :) Pana la urma chiar asa, daca e distractie...cu placere :))

  ReplyDelete
 3. irish beer?trebuia sa fi mai verde!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...