Monday, February 13, 2012

Astazi urasc metroul din Bucuresti....


De fapt il urasc de ceva vreme...cam de cand au inceput ninsorile si a devenit singurul mijloc de transport fezabil. Il urasc pentru ca in fiecare dimineata ma simt ca in trenul ala plin de indieni. Asta daca apuc sa ma urc.... Nu inteleg de ce exista problema asta din moment ce la metrou nu se poate spune ca nu isi cumpara lumea bilet si deci nu sunt bani pentru suplimentari de tren. Deci toti oamenii aceia care stau inghesuiti in vagoane ca sardinele platesc cartele de metrou, atunci, daca problema nu sunt banii, inseamna ca pur si simplu isi bat joc de calatori. Mai ales ca sunt camere video pe peron si se vede multimea stransa, cum e posibil ca metroul sa vina dupa 5 minute? Lucrul acesta se intampla in fiecare zi, la statia Unirii intre orele 8.00 si 9.00. De ce nu se iau masuri? De ce trebuie sa plecam ca sardinele in fiecare zi la munca? Raspuns: Pentru ca traim in Romania si pentru ca aici totul este posibil...

11 comments:

 1. Da....cred ca zic...ia vezi ma s-au adunat suficiente oi? Oricum si teoria asta pica pentru ca de obicei nu incapem intr-o garnitura, conducatorul trenului anunta.." dati voie sa se inchida usile, urmeaza alt tren.." numai ca daca ai pierdut deja 2 trenuri s-a facut jumatate de ora de cand astepti asa ca te inghesui poate ajungi la serviciu...sunt foarte haiosi aia care vin cu viteza si isi fac loc ca na...mai e loc de inca unu...:))

  ReplyDelete
 2. Te inteleg . Eu de multe ori renunt la primul metrou si il i-au pe al doilea ca sa fiu in fata usii :))

  ReplyDelete
 3. Si eu fac la fel, dar uneori ma misc si usa nu se deschide in acelasi loc si il pierd si pe al doilea :))

  ReplyDelete
 4. Really, you have the same problem in Italy? Unbelievable.....

  ReplyDelete
 5. Cand iti trece supararea te invit sa preiei o leapsa de la mine :)) :))
  de aici http://dpnori.blogspot.com/2012/02/movie-time.html

  ReplyDelete
 6. Nu esti singura...
  Sunt in aceasi situatie!
  :D

  ReplyDelete
 7. Pff... dupa ce am fost nevoita 3 zile sa merg cu RATB-ul si cu tramvaiul, am ajuns sa iubesc metroul, e lux.

  ReplyDelete
 8. Vezi ca iar n-ai inteles cum trebuie? Camerele sunt puse acolo pentru a se asigura ca incapem cu totii intr-o garnitura... Eventual, daca nr. de persoane adunate in statie in intervalul de 5 minute este mai mic intre orele 11:00 - 12:00, fata de numarul de persoane adunate in statie in intervalul 08:00 - 09:00, se va mari timpul de succedare a trenurilor :D pana cand in statie se va aduna aproximativ acelasi nr. de persoane :))

  ReplyDelete
 9. Exact! Chiar ma gandeam ca pana la urma o sa-ti raspunzi singura la toate intrebarile. Traim in Romania...

  ReplyDelete
 10. francesca romana capizziOctober 5, 2014 at 4:06 PM

  Oh you should see italy then!! Same thing!
  Don't Call Me Fashion Blogger
  Facebook

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...