Saturday, January 14, 2012

Poza zilei

Nu stiu daca veti distinge ce se intampla asa ca va povestesc: poza este facuta intr-un mall din capitala unde un catelus a facut treaba aceea cu care sunt pline trotuarele asa ca stapana este nevoita sa se aplece si sa adune.

16 comments:

 1. poza e facuta in AFI? si eu am intrat o data cu catelul in mall. Daca e mic nu il depisteaza nimeni. Plus ca il aveam intr-o geanta mare. Mergeam la un pet shop, nu faceam shopping.

  ReplyDelete
 2. Da, in Afi e poza. Mai ales daca e in geanta nu ai nici o sansa sa patesti asa ceva :)) Plus ca nu te verifica nimeni in geanta daca ai caine :))

  ReplyDelete
 3. Foarte bine a facut stapana, asa ar trebui sa faca toti proprietarii de caini, de peste tot. Stiu ca pe de alta parte sunt cainii vagabonzi in Bucuresti, dar asta e alta poveste. In Canada de exemplu, nu esti doar nevoit sa strangi dupa catelul tau, ci obligat prin lege. Sunt locuri special amenajate in parcuri pentru asta, ghene de gunoi unde arunci punga respectiva. Proprietarii de caini nici nu ies din casa fara o punga de plastic in buzunar atunci cand isi scot cainii la plimbare. Iar daca esti prins ca n-ai strans din urma cainelui si ai lasat mizeria pe strada, esti pasibil de amenda.

  ReplyDelete
 4. Nu stiam ca te lasa la intrare in mall cu animalul de companie :)) Bine macar ca a avut bunul simt sa curete, eu initial am crezut ca un angajat de la magazin face curat dupa el :))

  ReplyDelete
 5. E voie cu animale in mall ? Ce faci cu catelul cand vrei sa intri prin toate magazinele ? Il lasi vanzatoarelor sa aiba grija de el pana probezi ceva ? :)) Sau il legi pe undeva , si te intorci la el cand termini cu turele :) Dar .. o chestie de admirat , e ca doamnei nu ii e rusine sa stranga dupa el . Pun pariu ca exista altele care se fac ca nu vad si pleaca mai departe . Chiar daca altii au vazut :)

  ReplyDelete
 6. Precis nu era romanca :)) noi inca n-am ajuns la un asemenea grad de civilizatie.

  ReplyDelete
 7. Din ce stiu eu nu ai voie cu animale in magazine.

  ReplyDelete
 8. Sunt in totalitate de acord cu tine, o asemenea lege ar trebui sa existe si la noi sau macar bunul simt ar trebui sa impinga la strangerea gunoiului facut de animalele de companie.

  ReplyDelete
 9. Doamna mai era insotita si de o fetita, si probabil ca intentionau sa intre pe rand in magazin :)). Nu prea a avut incotro decat sa stranga pentru ca cel de la paza a vazut faza si a pus-o sa stranga. :D

  ReplyDelete
 10. Nu te lasa dar fiind un catelus mic o fi trecut neobservat, bunul simt si mai ales agentul de paza care a tipat la ea sa stranga :))

  ReplyDelete
 11. Cred ca era romanca, stii ca la noi civilizatia se face cu batul asa ca nu a fost nevoie decat de un agent de paza nervos si s-a rezolvat problema.

  ReplyDelete
 12. Nu este voie cu animale in mall, dar cumva reusise sa intre, era un catelus mic. :))

  ReplyDelete
 13. Nu ai voie dar fiind vorba de un catelus mic l-or fi avut in brate...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...