Wednesday, August 17, 2011

Vizionat-Recomandat -Planeta Maimutelor-Invazia


Am fost la film convinsa ca este o porcarie dar m-am intors impresionata. Mi-a placut ideea, mi-au placut imaginile, povestea, mi-a placut totul. Filmul incepe cu un experiment facut pe maimute si se termina cu o lectie de viata.
Liderul maimutelor, Caesar, e "interpretat" de actorul englez Andy Serkis care prin "motion capture", isi imprumuta expresia - mai ales faciala - unui cimpanzeu dotat nu doar cu inteligenta, ci si cu un profil psihologic foarte asemanator celui uman.
Nu va spun mai multe ca sa nu va rapesc placerea de a viziona acest film.


6 comments:

 1. Si mie mi-a placut, l-am vazut sambata...Ce-i drept, m-am simtit un pic aiurea, erau mai mult baieti in sala... :P Dar chiar a reusit sa ma destinda si sa ma impresioneaze ideea, desi plecasem cam de la aceeasi premisa - merg singura la o porcarie de film! :P
  Il recomand si eu!

  ReplyDelete
 2. n-am mia vazut un film '74 :))

  daca gasesc cinema-ul pe aici, cred ca dau o tura

  ReplyDelete
 3. Da, a fost super! Dupa el m-am uitat si la Planeta Maimutelor (2001), recomand!

  ReplyDelete
 4. Mie nu prea mi-a placut...
  Am ramas dezamagita pentru ca inceputul chiar parea sa promita un film cel putin ok.
  Au fost multe scene trase de par, iar finalul mi-a displacu complet.
  Insa, desigur, asta este doar parerea mea :).

  Te pup!

  ReplyDelete
 5. @LittleD.-Cred ca ai avut asteptari prea mari de la film si de aceea te-a dezamagit, eu am pornit de la ideea ca ma va dezamagi si m-a surprins placut, poate daca aveam asteptari prea mari ii gaseam si eu defecte. Pana la urma depinde si starea in care esti cand vizionezi un film, preferintele, etc. ;)
  xoxo

  ReplyDelete
 6. Am vazut filmul si il recomand oricarei persoane care si-a pus intrebarea: "Ce s-ar fi intamplat daca maimutele ar fi evoluat la fel de mult ca si noi?" Am scris si cronica filmului pentru cei care se intreba daca merita sa fie vazut.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...