Wednesday, July 27, 2011

Urasc cuvintele de verificare contra spamurilor


Stiu ca sunt pareri pro si contra, dar eu din pacate vad numai dezavantajele. Sa incepem cu cele de pe bloguri, pe acestea le urasc pentru ca am pierdut multe comentarii din cauza lor, nu stiam ca blogul respectiv are cuvinte de verificare, scriam comentariul si apoi inchideam fereastra, fara sa stiu ca nu este trimis comentariul si ca urmeaza fereastra in care trebuie sa tastez codul. Si uite asa aveam impresia ca am scris un comentariu, si asteptam sa apara pe blogul respectiv... Dar cel mai tare urasc cuvintele de verificare de pe Facebook, in primul rand ca sunt foarte lungi si intortocheate, si de multe ori mi s-a intamplat sa nu le nimeresc, ba ca trebuia sa scriu cu litere mari, ba ca era si o virgula pe acolo, in fine, ideea e ca reusesc sa ma enerveze la culme. Acum au inceput sa le bage peste tot, si cand dai like, si cand pui un link, si cand pui poze...offf... Probabil ca au si ele rostul lor, dar ce trebuie se le cortosioneze in halul ala de trebuie sa te chiorasti la ele ca sa te prinzi...aproape ca am impresia ca dau un test psihologic....si de cele mai multe ori il pic....:))

8 comments:

 1. bravo!!!!!!!!!!!!! eu de cand vorbesc despre asta!!!!!!!!!!!!puuuup

  ReplyDelete
 2. Si pe mine ma enerveaza la culme.
  La sugestia Stellei (a vorbit si ea despre asta) le-am scos de pe blog acum cateva luni.
  Ce bine ar fi daca ar face toate fetele la fel.

  ReplyDelete
 3. Si pe mine ma enerveaza, dar le vad ca pe un must have. :)

  ReplyDelete
 4. sustin cauza.ai dreptate,sunt enervante rau cuvintele de verificare.m-am gandit de multe ori sa -mi dau cu parerea si sa rog fetele sa le scoata de pe blog-uri macar dar apoi am spus ca fiecare isi coordoneaza blogul cum crede mai bine.dar din punctul meu de vedere aceste traznai de cuvinte de verificare sunt inutile si enervante.

  ReplyDelete
 5. Sunt de acord ca fiecare isi organizeaza blogul cum crede mai bine, eu de exemplu nu am optat pentru cuvintele acelea de verificare si credeti-ma ca nu primesc nici un spam, dar asta poate si pentru ca nu am un trafic foarte mare, asadar nu spun ca sa le scoata toata lumea, si in nici un caz nu am ocolit blogurile care le au, pe mine ma enerveaza literele in sine, pentru ca sunt foarte incalcite, si imi pierd timpul cu ele incercand sa le descifrez...:D

  ReplyDelete
 6. Nici nu stiu daca eu oi avea cuvinte de verificare la blog :-?..sper sa nu ca sunt tare enerveante, tot pe fb ma dispera si pe mine de multe ori...
  kiss

  ReplyDelete
 7. @Federova Parca nu ai cuvinte de verificare,oricum voi vedea maine cand am de gand sa ma inscriu la Giveaway-ul organizat de tine ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...