Wednesday, June 15, 2011

Tag de 1 iunie....intarziat


I-am promis Federovei ca voi prelua tag-ul ei de 1 iunie, dar pana am gasit o poza din copilarie s-a facut 15 iunie :D. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata... Regula este sa postez o poza din copilarie si sa descriu o intamplare hazlie sau o nazbatie pe care am comis-o.

Nu stiu daca v-am mai povestit, dar eu am un frate geaman, si toate intamplarile mele din copilarie sunt legate de el. Mergeam impreuna la gradinita, am fost in aceeasi clasa, am stat in aceeasi banca, si abia in clasa a IX a am fost la licee diferite. Asadar, una din intamplarile hazlii pe care mi le amintes,c este atunci cand ne jucam impreuna cu o bila de plumb, si trebuia sa o ascundem. Cand mi-a venit randul la ascuns bila, eu m-am gandit sa o ascund in gura :)), numai ca in timp ce il urmam in cautarea bilei am inghitit bila :)). Parintii m-au dus la doctor si mi-au facut radiografie, iar acesta i-a linistit spunandu-le ca este pe traseu si ca in curand voi fi gaina din poveste care va face o margica :)). Daca vrea cineva sa preia tag-ul este liber sa o faca, mi-ar placea sa vad cateva fotografii ale fetelor din blog-roll-ul meu. ;)

5 comments:

 1. o sa`l iau si eu :D numa k tre sa caut poza :D

  ReplyDelete
 2. Draguta poza, nu stiam ca ai un frate geaman ;)). Si nu ne-ai scris cum a fost cand ai devenit gainusa, iti mai amintesti? Era mare bila :D:))
  pups

  ReplyDelete
 3. @Cristina-De-abia astept sa citesc postarea ta
  @Federova-Nu imi amintesc momentul exact, dar stiu ca ai mei controlau sa vada daca a iesit bila:)) Era destul de mare, ma mir ca am inghitit-o pentru ca eu nu puteam sa inghit pastile si le luam faramitate, era bila din aia din plumb de pun pescarii la plasele de prostovol. :d

  ReplyDelete
 4. este super tare poza :)) si foarte tare intamplarea cu plumbul :))

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...