Tuesday, June 14, 2011

Contur de ochi Arnaud


Este al doilea tub pe care il folosesc si l-as mai cumpara inca o data. De pe la 25 de ani de cand am simtit eu ca este momentul sa acord mai mult atentie zonei din jurul ochilor, am tot incercat felurite creme. Despre unele v-am mai povestit, acum a venit timpul sa va povestesc despre acest contur de ochi care mi-a placut foarte mult.
Cel mai mult la un contur de ochi imi place sa nu fie lipicios, sa nu am impresia ca ma tine si sa se absoarba repede. Acest contur este exact cum imi place mie, se absoarbe foarte repede, nu lasa ochii lipiciosi si in plus imi da o senzatie de hidratare. Nu pot sa ma pronunt in privinta reducerii ridurilor, cu siguranta le mai am, dar sper macar ca le-a tinut sub control. Asadar v-o recomand cu caldura ;).

3 comments:

 1. da , cred ca nu putem sa scapam definitiv de riduri , e doar o iluzie , dar sa ne mentinem trebuie. petty , nu vii la ab fab?

  ReplyDelete
 2. off topic : ghici pe cine am intalnit in carne si oase?? mister daninho dj :) care mi-a spus k esti din targoviste :D esti din targoviste??

  ReplyDelete
 3. Nu, nu a retinut el bine, sunt din Giurgiu, dar voi cum de v-ati intalnit? Chiar ma gandeam la tine zilele astea sa te ciupesc putin ca iar ai disparut si nu mai stim nimic de tine.
  xoxo

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...