Saturday, April 2, 2011

Targul de Turism al Romaniei


Am fost astazi la Targul de Turism al Romaniei, desfasurat in Complexul Romexpo din Bucuresti, in speranta ca voi gasi o locatie pentru concediu. Inca nu am analizat ofertele primite, dar cu siguranta voi gasi o locatie placuta. Ultima zi de targ este maine, 03 aprilie ora 14, iar pretul unui bilet este de 7 lei.
Va recomand sa va duceti daca sunteti in cautare de locatii de vacanta, sunt foarte multi expozanti, si, in plus, pana la intrarea in Romexpo se intinde un adevarat targ cu produse traditionale romanesti unde puteti gasi produse variate, prajituri de casa, miere de albine, carnati, branza, sucuri naturale, vinuri si multe alte bunatati. Cred ca astazi am vazut mai multe produse traditionale romanesti decat la targul organizat cu acest specific in cadrul Muzeului Taranului Roman. Crhttp://www.blogger.com/img/blank.gifed ca le veti gasi si maine, imi e greu sa cred ca au venit doar pentru astazi. Asadar daca aveti drum prin zona, puteti da o fuga si pe acolo.

P.S. Dupa vizita la Targul de Turism, am fost in mall Baneasa unde am intalnit-o intamplator pe Stella. Tin sa o salut cu aceasta ocazie, si sa o felicit inca o data, este o adevarata "Lady" si este foarte frumoasa.
Culmea este ca putin inainte de a o vedea, ma gandeam la ea, si imi spuneam ce haios ar fi sa ne intalnim in mall, cred ca am atras-o cu puterea mintii.

1 comment:

  1. ah ce'as atrage si io cu puterea mintii o sarmalutzaaaaa... abia astept sa vin i eu in ro :D si pentru concediu, si pentru bucate :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...