Saturday, October 30, 2010

Livin la vida loca...Eu abia aseara, uitandu-ma la Oprah, am aflat ca Naomi Campbell are un iubit insurat. Acesta este "mogulul imobiliar" rus Vladimir Doronin, fiind si el prezent in emisiunea cu pricina. Se pare ca ar fi despartit de sotie de zece ani dar fara divort. Avand in vedere ca au o avere uriasa, se intelege de ce nu divorteaza, dar totusi, mi se pare ciudat in ce lume traim: casnicia nu mai are nici o valoare, fiecare cu viata lui, sotul se afiseaza cu amanta in cel mai natural mod posibil, ba chiar lumea ii intreaba despre planurile de casatorie...Pana la urma care mai este rostul casatoriei daca oricum familie nu mai exista? Si nu este numai cazul lor, avem si noi exemple mioritice gen Adrian Enache, Madalin Ionescu... Pana la urma probabil ca se va ajunge sa se faca nunta doar de dragul petrecerii, de dragul ideii de a intra "chipurile" in "randul lumii" apoi fiecare cu treaba lui.

2 comments:

  1. Trist ca nu se mai tine cont de adevarata valoare a casatoriei. Cat despre prima poza este de-a dreptul scarboasa :).

    ReplyDelete
  2. nu-mi place deloc de naomi asta ... o mizerie ... ce sa le faci, cum sa se mai gandeasca la familie si valori cand exista atatia $$$ la mijloc ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...