Thursday, September 30, 2010

Salonul Auto Moscova 2010Nu stiu de ce, dar anul acesta, Salonul Auto de la Moscova, mi s-a parut foarte mic. Daca in alte dati ma dureau picioarele de atata mers printre masini, anul acesta am facut de doua ori turul salonului fara prea mare efort (scuze baieti, dar asta este unitatea mea de masura-daca ma dor sau nu picioarele de la atata mers-nu cred ca a lipsit totusi vreo marca de masina, dar probabil ca aveau standurile mai mici decat de obicei.)
Cu toate acestea am vazut masini frumoase, fete dragute si chiar si baieti draguti(nu la fel de multi ca fetele, si a trebuit sa ii fotografiez pe furis pentru ca mi se parea un pic aiurea sa fac asta:"/>).
Asadar va las in compania acestor frumuseti.:-*


3 comments:

 1. Oh, wow, ce privelisti, insa nu cred ca as da bani pe o masina ca cele de sus (cu exceptia Hyundai-ului) nici daca i-as avea, cam prea opulente.

  ReplyDelete
 2. Fluturasule, dar ce pasionata de masini esti! Super cool!!

  ReplyDelete
 3. @Ela -Rusii sunt genul de oameni care stau in garsoniere si isi cumpara decapotabila, iti dai seama ca opulenta este al doiles nume al lor :)). Mie imi plac masinile frumoase, dar cand e vorba de ales una personala, in primul rand vreau sa fie practica si confortabila
  @Zuzele-Adevarul e ca imi place foarte mult sa conduc masini, barbati, etc :P

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...