Wednesday, July 14, 2010

Madalina Manole s-a stins din viata


Ce veste incredibil de trista am primit astazi: Madalina Manole a murit. Nu se poate ca o asemenea veste sa nu iti smulga o lacrima si multa tristete. Madalina Manole a insemnat pentru mine multe melodii de dragoste, a avut un succes enorm in perioada copilariei mele si intotdeauna o ascultam cu placere.
M-am bucurat pentru familia pe care si-o formase, pentru faptul ca isi lansa un album si pentru ca orice aparitie a ei era foarte proaspata si tonica.
Prima reactie a mea a fost negarea, speranta micuta ca presa se inseala, ca asemenea tragedie nu a avut loc. Din pacate nu este asa, Madalina Manole a parasit aceasta lume si acest lucru nu il poate schimba nimeni, oricat ne-am dori asta.
Dincolo de socul pierderii ei, vor ramane intotdeauna in sufletele noastre cantecele si aparitiile ei de pana acum.

3 comments:

 1. Cu adevarat a inflorit acest blog..este ft. frumos.
  Cat despre Madalina Manole,nu pot spune decat ca viata este o ciudatenie.

  ReplyDelete
 2. Nu mi-a venit sa cred nici mie dimineata cand am vazut la stiri ca a murit Madalina Manole, nu pot sa accept ca fata asta s-a sinucis.....imi parea atat de tonica, de vesela...aveo o familie ok, un copil pe care si l-a dorit....poate a suferit vreun soc cand a murit Serban Georgescu...cine stie.. Dumnezeu sa o ierte!

  ReplyDelete
 3. Eu m-am gandit toata ziua sa gasesc o explicatie si nu am gasit-o, fericirea absoluta nu exista, probleme apar intotdeauna, dar nimic nu poate justifica gestul acesta decat o problema psihica. Nu cred ca ar fi putut-o salva cineva. Orice boala fizica are o oarecare rezolvare, dar o problema psihica poate fi ascunsa atat de bine incat nimeni sa nu aiba habar ce e in sufletul ei.
  Mare pacat de ea...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...