Saturday, June 19, 2010

Leapsa: serialele mele preferate

Leapsa este preluata de la Sim si trebuie sa enumar serialele mele preferate. eu v-am mai vorbit despre serialele mele preferate, deci nu voi spune nimic nou.

1. Sex and the city- nu avea cum sa fie altul pe primul loc, am vazut toate seriile, inclusiv cele 2 versiuni aparute la cinema. Va ramane intotdeauna serialul meu de suflet, si singurul regret este acela ca suntem cu totii muritori, iar actorii au imbatranit si nu mai pot juca in alte sezoane.:D2. Friends-Nici un alt serial de comedie nu m-a amuzat mai mult decat cei 6 prieteni si ispravile lor.3. Gilmore girls-Fetele mele preferate si traznaile lor...4. Prison Break-L-am urmarit cu sufletul la gura, finalul nu a fost chiar pe placul meu dar asta e, nu se poate sa fie peste tot happy end..5. Dr. House- La fel ca si Prison Break am inceput la il urmaresc la indemnul "prietenului" Mircea Badea, sunt deja la sezonul 66. Grey's Anatomy- L-am urmarit la indemnul unei prietene care este medic desi mi-a spus ca sunt exagerate cazurile si ca in realitate nu ar fi posibil, am continuat sa il urmaresc de dragul personajelor. Singurul personaj care ma enerva era cel al lui Izzie, dar in ultimele serii a disparut, deci tot raul spre bine...Leapsa merge mai departe la Daninho si Cristina

4 comments:

 1. ah my favourite :D:D acuma vine :D:D

  ReplyDelete
 2. pfi, eu nu mai stiu daca am preluat leapsa asta ::)))

  ReplyDelete
 3. Iti citesc blogul pe nerasuflate si am ajuns la seriale.

  Daca iti place atat de mult Sex and the City, esti de-a noastra :)

  Uneori ma intreb cum de e singurul serial pe care il pot urmari over and over again fara sa ma plictisesc. Ma linisteste, ma relaxeaza, ma inveseleste.

  ReplyDelete
 4. @Americanca-Добро пожаловать!=Welcome!
  Multumesc pt vizita pe blog.
  In ceea ce priveste serialul, exact acelasi lucru il simt si eu, este No.1 ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...