Saturday, April 10, 2010

Fericirea...


Zuzele m-au pus sa reflectez asupra fericirii si sa spun lucrurile care ma fac fericita. Am asteptat un pic in speranta ca ma va cuprinde intr-o zi optimismul si voi scrie ceva frumos.
Din pacate fericirea pentru mine este un ideal. Ma feresc sa spun ca sunt fericita, uneori din superstitie, pentru ca exact atunci cand te crezi fericita, atunci te loveste ceva, alteori ma feresc pentru ca pur si simplu nu ma simt fericita.
Poate sunt eu prea pretentioasa si nu ma multumesc cu ce am. In schimb pot sa vorbesc despre lucrurile care ma multumesc, care ma bucura.
1.Ma bucur atunci cand sunt sanatoasa, este adevarata vorba aceea care spune ca nu apreciezi sanatatea pana cand nu o pierzi, sanatatea pentru mine este cel mai important lucru. Nu conteaza banii, nu conteaza pozitia sociala sau cariera daca lipseste sanatatea.
2. Ma bucur atunci cand sunt iubita si apreciata, parerea mea este ca iubirea este cea mai buna crema antirid, iti da o stralucire in privire si o luminozitate pe chip pe care nici un alt produs cosmetic nu reuseste sa il dea.
3. Ma bucura copii,(deocamdata copii altora :P ) probabil copilul meu va fi foarte alintat, pentru ca sunt in stare sa fac orice numai ca sa vad omuletii aceia fericiti. Si am impresia ca si ei citesc asta in privirea mea pentru ca se joaca cu mine si ma trateaza ca si cand as fi de-al lor.
4. Ma bucura prietenii, imi place sa am prietenii in jurul meu, sa ne ajutam reciproc, sa am pe umarul cui sa plang, sa ne bucuram, sa radem impreuna, pentru mine prietenele mele sunt ca a doua familie.
Acum trecand la lucrurile marunte ma bucura un buchet de flori daruit din dragoste si nu din obligatie, ma bucura orice surpriza cat ar fi ea de mica, ma bucura primavara, marea, muntele, muzica, plimbarile.
Invit acum prietenele mele virtuale sa ne povesteasca despre motivele pentru care se simt fericite.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...