Friday, January 29, 2010

Specimente masculine preferate- Puya


Puya (Dragos Gardescu) s-a nascut la 22 iulie 1979 si este cantaret de hip hop. Da, stiu ca nu are multe lucruri in comun cu ceilalti enumerati la aceasta rubrica, dar din punctul meu de vedere se incadreaza in cerinte. Nu stiu daca sunteti de acord cu mine dar pentru mine este un tip rebel, si cu toate acestea a reusit sa se fereasca de tabloide, este carismatic si talentat.
Mi-a parut rau de el cand au inregistrat cei de la BUG Mafia numele "La Familia" la OSIM, dar a reusit sa se descurce in ciuda acestui lucru.
Imi place muzica pe care o canta, mai ales ultima piesa Change dar si melodii mai vechi precum Undeva in Balcani, O viata noua (cu Keo si Laura), Doamna si bagabontul (cu Alex).

6 comments:

 1. M-ai atins in punctul sensibil,il iubescccccccccccc pe Dragos! :)))
  Este exact genul meu de baiat,atat ca-i prea scund.

  ReplyDelete
 2. Da, este scund, dar este mult prea simpatic sa ne luat de detalii din astea minore :D

  ReplyDelete
 3. Dap, si mie imi este drag :) Chiar am cumparat cd-ul cu el, cand a aparut cu Gsp; stiam ca se oftica daca muzica lui e piratata :)

  ReplyDelete
 4. Ce ochi are baiatul asta!este un baiat cu capul pe umeri si imi inspira modestie,sinceritate si mult bun simt...cat despre inaltime...esentele tari vin in sticle mici!

  ReplyDelete
 5. Pai da, nu degeaba exista zicala cu esentele tari vin in sticle mici :)

  ReplyDelete
 6. "Undeva in Balcani" si celelalte piese despre care ai spus ca sunt vechi nu-s vechi, asculta de pe vremea cand canta cu Sisu si facea RAP. "Undeva in balcani" a fost prima melodie cu care puya a facut trecerea de la rap la alt gen de muzica.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...