Friday, January 22, 2010

Sinteza Zilei 21.01.2010-Geniala


Da, stiu, ma uit prea mult la tv...L-) dar trebuie sa va spun despre emisiunea Sinteza Zilei de aseara. A fost geniala, nu am mai ras asa la o emisiune, de pe vremea lui Teo cred. Invitati au fost Mircea Badea (se stie B-)), Mihai Bendeac, Maria Dinulescu si o ziarista Oana Dobre.
Tema emisiunii a fost: Cine inseala mai des, femeile sau barbatii?
Geniala a fost bineinteles prestatia lui Mircea Badea, dar si a Mariei Dinulescu si a lui Mihai Bendeac.
In momentul in care vorbea Maria, Badea cu greu se abtinea sa nu lesine de ras. Desi unele lucruri spuse de Maria erau de bun simt, felul in care isi dadea importanta te umfla de ras. Daca pana acum am crezut ca e ceva de capul ai, aseara m-am convins ca nu e.
Faza tare a fost cand au trebuit sa spuna fetele care este top 3 barbati pentru ele iar Maria l-a pus pe Badea pe locul 2 :-j iar Badea i-a replicat ca vrea sa se puna bine cu el. Nu sunt o buna povestitoare, asa ca nu va pot detalia emisiunea, dar va asigur ca o sa va distreze foarte mult.
Emisiunea o gasiti Aici dar daca nu reusiti sa o vedeti va pun un mic fragment pe care l-am gasit pe youtube, si sper ca cineva sa puna toata emisiunea pentru ca e geniala.

3 comments:

 1. lipsesc cateva zile si parca s-a schimbat lumea :))
  pana acum stiam ca sinteza zilei e emisiune politica :))
  si abia acum vad ca youtubu a mai adaugat functii noi :|

  ReplyDelete
 2. Am vazut eu ca ai cam disparut de pe ecrane...pai ce sa mai faca, s-au dus alegerile si-a pierdut lumea interesul pentru politica.

  ReplyDelete
 3. Dap, interesanta mai putin cred, nu au spus nimic nou, amuzanta a fost insa destul. De fapt orice emisiune cu Badea si Bendeac este de vizionat! Doi barbati foarte destepti, desi firi cam diferite totusi....

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...