Sunday, January 3, 2010

Nimic nu este intamplator

Vorbeam cu MadameCacharel despre o coincidenta legata de niste poze postate de ea pe blog si mi-am amintit o alta intamplare din viata mea care imi intareste convingerea ca nimic nu este intamplator.
Acum cativa ani am gasit pe net un wallpaper fara sa stiu ce reprezinta, mi-a placut ca erau niste zgarie nori in noapte.
Acesta este wallpaperul:


Dupa aproximativ o jumatate de an, nu mai stiu exact cat, intamplarea face sa plec intr-o delegatie cu serviciul in Frankfurt, tocmai in perioada Campionatului Mondial de Fotbal desfasurat in Germania. Daca tot eram acolo, seara am iesit cu un grup de cunoscuti sa vedem un meci, nu pe stadion, meciurile se difuzau pe panouri imense pe malul unei ape si erau foarte multi oameni foarte extaziati, dar era o nebunie organizata, daca se poate spune asa, adica oamenii sustineau echipele fara incrancenari, era o veselie generala.

In fine nu asta vroiam sa va povestesc, deci eram prin Frankfurt si normal, fotografiam tot ce vedeam.


Faza foarte interesanta, este ca, ajunsa acasa, si descarcand pozele observ o imagine foarte asemenatoare cu ceea ce aveam ca wallpaper pe desktop.


Am cautat pe google si am aflat abia atunci ca wallpaperul meu reprezenta niste zgarie nori din Frankfurt si eu fara sa vreau, si fara sa stiu fusesem foarte aproape de acele blocuri.
Deci, ca o concluzie la ceea ce vroiam sa spun, va urez sa aveti un wallpaper cu o plaja superba, si apoi, fara sa va propuneti asta, sa ajungeti pe aceea plaja si sa va rasfatati la soare.

3 comments:

  1. Şi pe mine m-au impresionat zgârie-norii din Frankfurt şi oraşul. Foarte frumos!

    ReplyDelete
  2. Da, m-a impresionat multitudinea de biciclete, si calmitatea oamenilor.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...