Thursday, January 14, 2010

"Clestele de intors genele"


De cand am citit pe blogul Danei Sota ca acest "clestisor" de intors genele mi-ar putea rupe in timp genele, evit sa il folosesc si ma uit prin magazine de varianta din plastic, care se pare ca e mai buna. Eu nici nu stiam ca exista si varianta din plastic. Imi intorceam zilnic genele de vreo 4 ani, de cand l-am descoperit, fara sa ma gandesc ca le-ar putea rupe. Sincer, nici nu am observat vreo modificare la ele, dar gandindu-ma la motivatie, si anume ca este facut din metal si in timp ar putea taia genele am inceput sa il folosesc cat mai des. Adevarul e ca face minuni, mai ales pentru genele mele care nu sunt deloc spectaculoase fara rimel. Asa ca zilele trecute mi-am achizitionat varianta mai putin tragica a acestui "clestisor".
Deocamdata sunt in faza de acomodare, parca imi e frica sa il folosesc pentru ca am impresia ca o sa il stric, fiind din plastic. Si operatiunea in sine de bagare a genelor la "presat" este mai dificila, dar se pare totusi ca are acelasi rezultat.
Cred ca va mai dura o perioada pana sa ma obisnuiesc cu el. L-)
Voi reveni cu noi impresii daca va fi cazul.;;)

6 comments:

 1. AM incercat si eu de la o colega dar cu atata frica.....! Am vazut insa la ea rezultatele totale si m-a convins. Desi tot nu mi-as cumpara pentru ca mi-e teama sa nu le smulg!

  ReplyDelete
 2. Si mie mi-a fost frica la inceput, pare un instrument de tortura, dar niciodata nu m-am ciupit sau nu mi-am smuls genele :)

  ReplyDelete
 3. eu am Sephora Mini-heated Lash Curler... nu există riscul să-ţi smulgi gene dacă foloseşti aşa ceva... despre efect nu pot spune mare lucru căci u am nişte gene tare aiurea....

  ReplyDelete
 4. Uite de asta chiar nu stiam nimic, am citit pe net, dupa ce mi-ai spus tu de el, ca se foloseste dupa aplicarea rimelului si ca ar prelungi efectele rimelului, foarte interesant...

  ReplyDelete
 5. exista si asa ceva? :))))
  glumesc

  ReplyDelete
 6. Multumesc pentru un blog interesant

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...